פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים חברי הפורום שלום רק לאחר שראיתי תמונות של חברי הפורום החלטתי לעלות תמונות של נושא שמעניין אותי,רכבי יוקרהפה תוכלו לראות תמונות של:audi a6 3.2 quttroe-class mercedessx5 bmwיותר מאוחר תצורפנה תמונות שלcadillac ctschrysler 300cאשמח להערות והארות...תודה ROSHOS[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים יפה חבל שצילמת רק את הפנסים... היית מנסה למצוא זווית מעניינת של צילום ושהיו רואים את כל המכונית... אבל בכל זאת כל הכבוד
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים התמונה של האאודי קצת עקומה...תנסה לצלם את החלק הקדמי, גלגלים, זוויות, משהו מעניין...בכל מקרה, אני עוד הולך להביא לכם תמונות של למבורגהיני ופרארי משהו בסט...אבל, בוא לא נגנוב לו את הדיון, יש לי אחד משלי...
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר התמונה של האאודי קצת עקומה...תנסה לצלם את החלק הקדמי' date=' גלגלים, זוויות, משהו מעניין...בכל מקרה, אני עוד הולך להביא לכם תמונות של למבורגהיני ופרארי משהו בסט...אבל, בוא לא נגנוב לו את הדיון, יש לי אחד משלי...[/quote']אה לא כל כך נעים לי החמאת לי והכל אבל זה העיצוב של האודי... ;Dאה ויש עוד תמונות אבל אלה התמונות דה בסט..
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אני יודע איך העיצוב של אאודי הולך.הזווית עקומה. תשווה אפילו לסביבה.תנסה לסובב בכמה מעלות ימינה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר אוקיי תודה רבה על העצה אני אפנים ומחר אני חושב שאני אעלה סט מתוקן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.