עבור לתוכן

האם קיימת תוכנה שיודעת לקרוא קבצי image של גיבוי גם מכונן NTFS?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מעולה

(איך עשית צילומי מסך מהדוס?)

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי

זה

בגנים............

פורסם

סתם.....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אצלי

זה

בגנים............

:lol:

פורסם

אתם לא יודעים על מה שאתם מדברים.

[...]

I REST MY CASE

יכול מאוד להיות שאתה צודק. אני עבדתי עם גרסאות ישנות יותר של גוסט ועכשיו רק נדמה לי שהן התנהגו שונה (כבר לא בטוח). אולם כמה דברים בהוכחה שלך לא מסתדרים לי טוב - יכול להיות שזו דרך ההמחשה שלך בלבד (עדיף לחשוב כך מאשר האופצייה השנייה שאתה מנסה להונות אותנו :P). הדרך היחידה לוודא היא לבדוק בעצמי. ;D

חבל שאף אחד אחר שעובד עם גוסט חדש כלשהו לא מצטרף לדיון להביע דעתו על הטענות מהדיון הנוכחי. יש בוודאי לא מעט פה בפורום כאלה...

פורסם

לא יפה !

עובד עליך ?

טרחתי, עמלתי, צילמתי, זיפזפטי, סימנתי בצילומים וזה כדי לעבוד עליך ?

ציינתי מקודם שאני עובד עם גוסט הרבה שנים, וגם מאז שרק יצא ה NTFS .

יש לי ברקורד אלפי ! הרצות של גוסט.

ואני הראתי לך את 2003, שהפלא ופלא יצא ב 2003 וכבר איננו חדש.

תודו שטעיתם.

תודו שלמדתם משהו חדש.

זו לא בושה !

:'(

פורסם

אני 99% בטוח שאתה צודק ואני טעיתי. אולם זה נוגד את האמונה שלי עד כה, ומכיוון שגם אני עשיתי מאות התקנות גוסט (בעיקר מסרבר כך שזה לא בדיוק המצב המתואר) אז אני לא ממהר להסיר כל ספק מלבי שאתה צודק 100%. תשמע כבר יצא לי להיתקל באנשים שסיפקו דיסאינפורמציה ברשת. יום אחד אצור דף ברשת עם הסיפור ההוא כי הוא די מרתק (בוא נגיד שהיו 4 על אחד - אני, בטענות שנראו הגיוניות וחלקם טענו שאצלם בפועל הם יודעים בוודאות שאני שוגה, אך אני הלכתי עפ"י ההיגיון ובסוף התקשרתי לאיזה יצרן/מומחה בנושא והוצאתי אותם שקרנים שכולם פתאום נאלמו דום).

אני מאמין שהסיפור ההוא יחנך המון אנשים לא לקחת שום דבר שהם קוראים (לא שלי, לא שלך) בתור אמת צרופה אף פעם.

עוד משהו ברשימת ה-todo חחחחחח ;D

אגב, שמת לב שאני לא מנסה להתכחש לעובדות. אני ביקשתי שאנשים שעובדים עם גוסט יגיבו לדיון כי אני באמת מעוניין לדעת את האמת שבדרך כלל נגלית בסופו של דבר ברגע שיש המון דיעות שצפות על פני השטח.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

OK - הקפצה!!!!!111אחד אחד ;D

חבל לי לפתוח דיון חדש וגם אני נתקלתי קשות בסוגייה הנ"ל אחרי שהלך לי ה-HD טוטאל לוס (כבר קניתי חדש...), והייתי צריך להשתמש בגיבוי ghost...

מה היה?

היה לי גיבוי של C שעשיתי עם ghost2003 (בגרסת הפלופי, אתחול של MS DOS).

כונן C היה ב-FAT32 וכך כמובן גם קובץ הגיבוי שנוצר ונצרב ע"ג DVD+RW.

(אגב, תשאלו למה אני על FAT32 - זה בדיוק העניין, שאף פעם לא הצלחתי להסתדר עם ghost ועם NTFS, וזו אחת הסיבות שבגללן זה אני מקפיץ את הדיון.)

בחזרה לסוגייה:

כשבאתי לשחזר את הגיבוי של C (שהוא FAT32), מתוך דיסק ה-DVD לכונן C שהוא NTFS - הוא לא נותן!!

אז הייתי צריך להפוך חזרה ל-FAT32 ורק אז לשחזר, ואכן זה הצליח (מן הסתם)...

אז זו שאלה 1 (או בעצם הארה 1): האם בוודאות אי אפשר לשחזר קובץ גיבוי בפורמט FAT32 לתוך כונן שמוגדר NTFS? (שאלה רטורית, פשוט אני רוצה גושפנקה ואשרור מעוד כיוונים).

שאלה 2 (שעדיין לא הובהרה באופן נחרץ בדיון הזה): האם אני יכול לגבות באמצעות ghost2003 (גרסת פלופי למען הסר ספק) כונן NTFS ואח"כ לשחזר ממנו חזרה ל-NTFS? אני מניח שהתשובה תהיה כן מן הסתם, אבל חשוב לי לשמוע האם מישהו עשה וחווה את זה על "בשרו" פעם?

משום מה עדיין יש לי ספק ולא נראה לי ש-ghost ייזהה NTFS (למרות התמונות המהימנות שצירף Santa בהודעות קודמות).

תודה על ההבהרות שאני מקווה שיבואו.

פורסם

כבר שחכתי אבל נדמה לי שכתבתי שאני מגבה עם גוסט NTFS מדיסקט דוס כבר הרבה שנים

עוד התקופת ה NT4 .

וכמובן שזה עובד !

פורסם

לגבי FAT ו NTFS

פורסם

בגדול גוסט איננו יודע מה זה הפירמוט. הוא פשוט מעתיק מתחילת הדיסק לסופו את כל מה שיש עליו

סקטור סקטור, אחד אחרי השני.

תחשוב על ארגז מלא בפירות מסוגים שונים. גוסט לוקח אותם לפי סדר קבוע ושכבה אחרי שכבה ולא מענין אותו איזה פרי זה.

בשחזור הוא מחזיר את הפירות שוב שכבה אחרי שכבה באותו סדר שלקח אותם. התוצאה היא שהשחזור זהה ב 100 אחוז

למקור.

אז פאט ישאר פאט ו NTFS ישאר NTFS ואין כמובן אפשרות לשנוי.

פורסם

3 הודעות ברצף?! יש כפתור "עריכה" בשביל לתקן...

OK, אז אתה אומר שגיבוי עם מ-NTFS ושחזור חזרה ל-NTFS מתבצע ללא בעיה עם ghost?

אגב, עם איזו גרסה אתה עובד בדיוק?

ולגבי המשל שהבאת פה - אני לא ילד מפגר שצריך משלים כאלה ואני כן יודע מה הרציונל שהתוכנה עובדת לפיו.

כמו שאמרתי אני מכיר את התוכנה ועובד איתה לא מעט, אבל רק עם FAT32 עד היום.

פורסם
  • מחבר

ל-SANTA

איזו גירסת GHOST יכולה ליצור קובץ גיבוי עבור NTFS?

לפי הבנתי, גירסת לייט, שעולה מהדוס, בכלל לא יכולה לקרוא כונן NTFS, ואיך היא תיצור ממנו NTFS?

ועוד שאלה: האם כדאי לפרמט את המחיצה לפני שאני משחזר אותה?

פורסם

OK הרגע עשיתי גיבוי מכונן NTFS, לכונן NTFS אחר ללא בעיה.

ghost2003 זיהה את 2 הכוננים, וגם כשרוצים לשחזר הוא מזהה ללא שום התערבות של תוכנת צד שלישי.

לגבי הפרמוט לפי השיחזור - זה ממש לא משנה, אפשר גם לא לפרמט (גם ככה השחזור "דורס" את כל המחיצה).

פורסם
  • מחבר

את יצירת קובץ האימאג' עשית דרך דיסקט ההפעלה של דוס או שנכנסת לNG2003 גירסת חלונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים