עבור לתוכן

האם קיימת תוכנה שיודעת לקרוא קבצי image של גיבוי גם מכונן NTFS?

Featured Replies

פורסם

כי כשניסתי לקרוא קובץ GHO שיצרתי מ- norton ghost 2003 ע"י דיסקט איתחול של נורטון, אז הוא לא זיהה לי את הקובץ עד שאיתחלתי את הכונן ל-FAT32

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתיים שאני זוכר: NTFSDOS ו-ERD Commander

פורסם
  • מחבר

ואני יכול לקרוא בערתה של ntfsDOS את הקובץ שיצרתי מנורטון גאווסט?

פורסם

אפשר יהיה לקרוא כל קובץ על פרטיציית ה-NTFS. מה אתה עושה איתו זו שאלה אחרת (להעתיק אותו מה-NTFS אל פרטיציית FAT32 מוכנה זה קל).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התיחכום בתשובה האחרונה.

האם בעזרת התוכנה הזו, אוכל לעשות שיחזור מקובץ GHO (שייצרתי ע"י NORTON GHOST 2003) שנמצא על כונן NTFS לתוך מחיצה של NTFS?

פורסם

אתה שואל אותי אם גוסט יעבוד על מערכת הפעלה דוסית שתכלול דרייבר מיוחד של NTFSDOS, ואין לי מושג אם זה אפשרי. צריך לוודא שיש מספיק זיכרון (מגבלות דוס מיושנות), שאין בעיות תאימות וכד'.

נראה לי שיהיה יותר קל לך לנסות איזה GHOST גרסה חדשה ביותר שאמור להגיע/ליצור BOOTABLE CD שיש סיכויים טובים שיזהה פרטיציית NTFS.

שני הכלים שהזכרתי קודם מיועדים להצלת מידע/גיבוי, מבלי שתריץ תוכנה נוספת איתם (בעיקר).

פורסם

גוסט עובד ומזהה NTFS מדוס רגיל.

הדוס לא מזהה, אבל כשתפעיל את גוסט תחת הדוס או ה 98 הוא יזהה בלי בעיה את קובץ האימאג.

זה ככה כבר הרבה הרבה שנים.

פורסם
  • מחבר

לא נכון!

עשיתי איתחול עם דיסקט הפעלה של NORTON GHOST 2003 והוא לא זיהה לי את קובץ האימאג' שהיה על כונן NTFS עד שהבאתי כונן עם FAT32.

ואז יכלתי לעשות ישחזור לכונן NTFS (שהיה בו WINXP)

פורסם

ועןד איך נכון !

אני עובד כך כבר הרבה שנים, עוד מהתקופה שגוסט יצא ע"י Binary Research לפני שסימנטק

קנו אותו, וכאשר ה NTFS רק הומצא !

אז אל תגיד לי "לא נכון" !

לא יוד ע מה בדיוק עשית, אבל ברור שלא עשית נכון.

פורסם
  • מחבר

אז אולי נסה לומר לי איפה טעיתי

פורסם

כבר הסברתי:

הדוס ל לא יזהה.

אבל אם תפעיל את הגוסט עצמו מתוך הדוס ותנסה לעשות גיבוי הוא עצמו כן יזהה את מחיצות ה NTFS .

נסה בעצמך,

למה להתווכח ישר על הבוקר.........

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים!

הפעלתי את המחשב עם דיסקט הפעלה של WIN98 ===>הפעלתי את GHOST מתוך הדיסקט===>לא זיהה לי מתוך כונן NTFS את קובץ ה-IMAGE

:nixweiss:

פורסם

צהריים טובים!

הפעלתי את המחשב עם דיסקט הפעלה של WIN98 ===>הפעלתי את GHOST מתוך הדיסקט===>לא זיהה לי מתוך כונן NTFS את קובץ ה-IMAGE

:nixweiss:

אין לך מה להתווכח עם סנטה. מה שהוא אומר לך נוגד את מה שאני אמרתי לך ולכן הוא טועה. ;D גם אני עבדתי (והרבה) עם גוסט.

זה שאתה יכול ליצור פרטיצייה של NTFS כאשר קראת את האימג' נניח מ-GHOST SERVER זה לא אומר שדיסקט אתחול דוסי של גוסט מזהה קבצים שיושבים על פרטיציית NTFS קיימת (ללא התחברות אל GHOST SERVER)...

נסה ללמוד משהו מהשיחה הזאת: (ועדיין לא מצאתי את הדיסק גוסט הלא-דוסי החדש הבוטבל המיוחל כל כך שמוזכר בשיחה)

2/6/2006 1:04:47 PM אני: שאלה מפגרת במקצת: איך אתה עושה גוסט של פרטיצייה NTFS אל פרטיצייה NTFS אחרת? שהרי דוס לא מכיר ב-NTFS.

2/6/2006 1:06:07 PM חבר: לא שייך יש לך בגוסט אשף שממנו אתה בוחר מה לגבות ולאן . אחרי שאתה מסיים עם כל ההגדרות תבחר גם דחיסה גובהה זה יקח קצת יותר זמן אבל קבצים יותר קטנים. הוא יאתחל את המחשב למצב יחודי שלו זה נראה כמו דוס אבל לא בדיוק

2/6/2006 1:06:57 PM אני: אצל צ כל הפרטיציות NTFS כן?

2/6/2006 1:07:35 PM חבר: 99.9999 אחוז שכן

2/6/2006 1:08:15 PM אני: טוף נבדוק כדי לבטל את ה0.0001 סיכון חחח

2/6/2006 1:09:59 PM חבר: מה זה משנה זה לא משנה לגוסט עם מה הוא מתעסק הוא מאתחל לבד למצב שלו , עבדתי לפני זה עם פאוור קאוסט והפסקתי כי לא יכולתי לחלץ קבצים בעברית בלי לשחזר את הכול. זה ידע כבר שאתה בחלונות אפילו 98 לקרוא קבצים ב NTFS

2/6/2006 1:11:18 PM אני: דוס רגיל לא יכול לקרוא ולכתוב לפרטיציית NTFS אז כנראה המצב הזה שלאחר אתחול מביא למצב דמוי דוס אבל שכן יודע לקרוא ולכתוב מ-NTFS

2/6/2006 1:11:52 PM חבר: כן ברור זה מה שאמרתי זה רק נראה כמו זה לא

2/6/2006 1:12:19 PM אני: טוף נדמה לי הורדתי איזה 20 גרסאות של גוסט חדיש יותר ממה שהשארת אצל צ במחשב נראה מה הן שוות מתישהו. האימיול מתחיל להיות לי סיוט עם זיופים וזבלים אורגניים

2/6/2006 1:14:21 PM חבר: יש לי דיסק עם גוסט , גרסא שתופסת דיסק שלם . וזה עובד בכלל בלי איתחול לא אוהב את הגרסא הזאת. לא מבין איך אפשר ככה לגבות ואם אתה צורב זה לא בוטבול

2/6/2006 1:15:54 PM אני: מה רע בגרסה שרצה מדיסק? יותר אמין נראה לי, כי לא משחק לך עם פרטיציית הבוט במחשב.

2/6/2006 1:17:02 PM חבר: לא זה ההתקנה של זה תופסת דיסק שלם , אתה עדיין צריך להתקין את זה. אבל זה עובד בלי ריסט לא מבין את הקטע הזה בכלל.. ובכלל כשאתה רוצה לשחזר אתה חייב מערכת הפעלה כלשהי ......... בשביל להריץ את זה כי זה לא יודע ליצור דיסקים של בוטובול

2/6/2006 1:18:03 PM אני: אני מחפש את הגרסה הכי חדשה של דיסק CDR האתחול של גוסט. לא רוצה בכלל ברוב המקרים להריץ את צד הסרבר כי לא צריך גיבוי ברשת פנימית אלא לפרטיצייה מקומית כמו שעשית אצל צ

2/6/2006 1:18:54 PM חבר: תגיד לי כמה גוסטים אתה יוצר משחזר ? מה שהשארתי אצל צ מצוין עובד נהדר יודע לגבות ישר על מדיות ואז מה שאתה מקבל אתה יכול לאתחל ממנו את המחשב במקרה הצורך ולשחזר

2/6/2006 1:19:18 PM אני: התוכניות שלי לשחזר הרבה גוסטים דווקא

2/6/2006 1:19:32 PM חבר: למה ?

2/6/2006 1:19:45 PM אני: להתקין דברים "מסוכנים" וכד

2/6/2006 1:20:13 PM חבר: את זה אני עושה כל הזמן , למשל אם הייתי שוקל לגעת בפיכסה 7 ... ברור שהייתי עושה קודם גוסט , בדיוק כמו שעשיתי לפני שנתתי לך לשכנע אותי להתעסק עם מסנגר 8

2/6/2006 1:20:54 PM אני: יש בו הרבה באגונים כרגע. טיפה טקסט זז לפעמים ותמונה על טקסט אבל די נדיר

2/6/2006 1:21:30 PM חבר: ואין לי אנשי קשר .... או שאתה מדבר על הפיכסה ?

2/6/2006 1:21:35 PM אני: לא סומך על גרסאות ישנות יותר מדי בכל אופן! דיברתי על IE7 ביתא. אני עובד עם מקסתון עדיין אבל עכשיו עם מנוע IE7 לצערי ולא בא לי לחזור אחורה בזמן. גרסאות ישנות של גוסט הכוונה.

2/6/2006 1:22:46 PM חבר: בדיוק בגלל זה המציאו גוסט. לא סומך יותר מידי על השיחזור של חלונות

2/6/2006 1:23:46 PM אני: גוסט אחלה רעיון למי שאוהב לקשקש עם המערכת שלו יותר מדי

2/6/2006 1:24:29 PM אני: יש הרבה תוכנות אלימות שזה פשוט סיכון מוות למערכת להתעסק איתן - אנטיוירוסים מוזרים, חומות אש, סקינים לדסקטופ וכד.

2/6/2006 1:24:51 PM חבר: למה לקשקש מחזיר אותך בדיוק למקום שהיית לפני שהתחלת עם המשחקים

2/6/2006 1:25:39 PM אני: גם עם זה יש בעייה אבל.. אני לא נוגע במחשב יותר מעשר דקות בלי להוסיף איזשהו סוג של דאתא. האמת אם מסדרים את זה חכם זו לא צריכה להיות בעייה כי הוא ישב על D

2/6/2006 1:26:19 PM אני: טוף נמשיך לחפש

2/6/2006 1:28:04 PM חבר: יש לי גם גוסט של מערכת הפעלה ישר אחרי התקנה עם כל הדריברים והעידכונים עדיין לפני אנטי וירוס . ולפני תוכנות , במקרה הצורך כשאני רוצה לנסות משהו על נקי לוקח לזה בערך דקה וחצי של שיחזור

פורסם
  • מחבר

מסןבך עבורי..

פורסם

אתם לא יודעים על מה שאתם מדברים.

הכנתי במיוחד עבורכם רצף מעכשיו של גוסט בדוס.

אני מנסה לגבות מכונן C שהוא NTFS .

הכל בצילומי המסך המצורפים כאן בזיפ.

מצלום תוכן ומבנה הכונן C ושלב אחרי שלב בגוסט 2003 שרץ מתוך דוס 7.1

ועד להצגת התוכן של C בגוסט עצמו.

טרי מהיום ה 23 לפברואר בשעה 4:18 אחה"צ.

I REST MY CASE

(ואיך לעזעזל הוא עשה צילומי מסך מדוס :kopfpatsch: ?????????)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים