עבור לתוכן

Razorback Closed

Featured Replies

פורסם

תקן אותי אם אני טועה,

נראה לי שהשורה התחתונה שמעניינת את הגולשים היא "האם Lionetwork יחזור לפעילותו הרגילה ויתן קישורים לאמיול או שימשיך במתכונת הסיקורים שלו"

כרגע לפי מה שאני רואה בחטף המצב עדיין זהה ללפני חודש. אולי אני לא יודע איפה לחפש את הקישורים האלה אך עדיין זה נראה כמו פשרה לא מוצלחת מבחינת אתרי השיתוף. (לא שיש להם הרבה ברירה אך לא נראה לי שהם יסתכנו שוב בהפצה של תוכן לא חוקי)

קודם כל Lionetwork הוא לא האתר היחיד וגם לא הכי טוב... יש אתרים מתחרים שכבר עולים עליו

ולא , השורה התחתונה היא שהאתר עדיין עובד ונותן מידע על הקבצים ... זה שהם עכשיו לא מאכילים אותך בכפית זה משהו אחר אבל עדיין זה אותו אוכל , אתה רק צריך "לעבוד" טיפה יותר קשה . בנוגע לפשרה... זה הכי טוב שהם יכלו לקבל (ביננו, עד כמה אפשר להיות צבועים ? אחרי הכל זה לא חוקי בדיוק)

חוץ מזה שהמשפט הזה הפך לבדיחה (לא שמההתחלה הוא לא היה בדיחה) כבר כאשר warez-faw "סגרו" את האתר ופתחו אותו מחדש עם שם אחר ובאנר אחר

דבר אחרון ... מבחינתי כל היעוד של אתרים ישראלים הוא להשיג תוכן ישראלי קרי תרגומים\סדרות ישראליות וכו' (לתוכן לועזי יש עוד מיליון ואחד מקורות אחרים)

פורסם

תעברו לטורנטים :s07:

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^

דבר אחרון ... מבחינתי כל היעוד של אתרים ישראלים הוא להשיג תוכן ישראלי קרי תרגומים\סדרות ישראליות וכו' (לתוכן לועזי יש עוד מיליון ואחד מקורות אחרים)

בטורנטים עדיין אין חומר ישראלי לצערנו, למרות שזה לא ישנה כל כך כי המהירות בטורנט היא כתוצאה מקהילה יותר איכותית ושיתופית , וכאשר יפתח אתר טורנטים ישראלי הוא יהיה עדיין איטי מאוד כתוצאה מהקהילה הישראלית שהיא ברובה אגואיסטית ואינטרסנטית . אולי רק אם יהיה אתר טורנט סגור אך גם אז יש את הבעיות עם אלה שמזייפים רטיו

בנוגע לכל שאר הדברים האחרים אני כבר ממזמן עברתי לטורנט ומוריד על הטופ באתרים סגורים ...אך עדיין כמו שאמרתי מקודם אין תחליף לאימיול במגוון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים