עבור לתוכן

Razorback Closed

Featured Replies

פורסם

It appears that one of the largest eDonkey2000 communities is no more. Often occupied by over 1 million eDoney2000 users spread over several servers, Razorback is often regarded as the very lifeblood of this network. This morning, users of this server network found their community offline.

http://www.slyck.com/news.php?story=1102

פורסם

נשאר עוד 9999.

פורסם

נשאר עוד 9999.

ראסמי..אבל עזבו אתכם..שתמשו ב

http://www.revconnect.com/

הכי טוב!!! ולא נסגר לעולם

פורסם

נשאר עוד 9999.

LOLZ. צודק.

פורסם

יאאה איזה באסה, התחברתי אליו לפני כמה שעות אבל זה ניתק אותי, חשבתי ששוב הוא קרס (כרגיל),

בהחלט מבאס, היה אחד השרתים היותר מוצלחים...

אגב,DeadByDawn, ה DC באמת מהיר ומוצלח, אבל האיכות תוכן שלו לא משתווה לאימיול, לוקח יובלות עד שמשהו מגיע לDC, ורוב מה שנמצא שם (במקורות רבים) הם באיכות נמוכה...

אבל שוב, אם יש סבלנות לחכות שזה יגיע ל DC, או שלא לחוץ להוריד דברים הכי הכי חדשים, המהירות שם באמת מטורפות יחסית לאימיול...

פורסם
  • מחבר

אני לא חובב גדול של המיול אבל אי אפשר להתווכח...סגירת שרת זה תיצור בעיה גדולה למצוא קבצים "נדירים", ישראלים בפרט

פורסם

יאאה איזה באסה, התחברתי אליו לפני כמה שעות אבל זה ניתק אותי, חשבתי ששוב הוא קרס (כרגיל),

בהחלט מבאס, היה אחד השרתים היותר מוצלחים...

אגב,DeadByDawn, ה DC באמת מהיר ומוצלח, אבל האיכות תוכן שלו לא משתווה לאימיול, לוקח יובלות עד שמשהו מגיע לDC, ורוב מה שנמצא שם (במקורות רבים) הם באיכות נמוכה...

אבל שוב, אם יש סבלנות לחכות שזה יגיע ל DC, או שלא לחוץ להוריד דברים הכי הכי חדשים, המהירות שם באמת מטורפות יחסית לאימיול...

שמע אתה צודק...יש דברים שאין מנוס מלהשתמש באימיול,אבל ברוב הדברים אני משתמש בDC...הרבה יותר מהיר...פשוט ככה.

ואני לא סתם אומר..תנסו(מי שלא ניסה)

פורסם

אל דאגה.

זה בס"כ שרת.

כל המשתמשים שהיו שם ודאי יתפזרו לשרת אחר בעדיפות שניה,

ויהיה אפשר להתחיל עידן חדש של הורדה במהירות.

פורסם

:behead:

:'(

farewell we knew U well

פורסם

אני לא חובב גדול של המיול אבל אי אפשר להתווכח...סגירת שרת זה תיצור בעיה גדולה למצוא קבצים "נדירים", ישראלים בפרט

שטויות...

חוץ מזה מאז המשבר עם התביעה של אתרי השיתוף (שהסתיים בסוף בניצחון של אתרי השיתוף :xyxthumbs: ) העברתי את הרוב ההורדות שלי לביטורנט

עכשיו אני מוריד דברים חדשים הרבה יותר מהר אך בכל זאת אין תחליף לאימיול במגוון הרחב שלו

עדכון : היי רגע אחד... למה אני רואה שרת בשם Razorback 2.4 ? אך הוא לא גדול כמו אז

פורסם

עדכון : היי רגע אחד... למה אני רואה שרת בשם Razorback 2.4 ? אך הוא לא גדול כמו אז

מזוייף

http://www.cdfreaks.com/news/13099

פורסם
  • מחבר

שטויות...

חוץ מזה מאז המשבר עם התביעה של אתרי השיתוף (שהסתיים בסוף בניצחון של אתרי השיתוף :xyxthumbs: )

נצחון של מי? נראה לי קצת התבלבלת..

ומה אתה זורק "שטויות" לאוויר ולאחר מכן מדבר ללא קשר.

פורסם

קודם כל המשפט הסתיים בניצחון של אתרי השיתוף . אומנם הוא הסתיים בפשרה אך בשורה התחתונה שום דבר לא השתנה ואתרי השיתוף עדיין עובדים כמו תמיד ואפילו יותר לאחר שצל המשפט הסתיים, בניגוד למה שהפדרצייה רצתה להשיג בתחילה וזה סגירה מוחלטת של האתרים ללא פשרות, כך שמבחינתי זהו ניצחון של הגולשים ואתרי השיתוף . האתרים השיגו את רצונם ואילו הפדרצייה לא , אז איך אתה קורה לזה ?

דבר שני , החיפוש באימיול לא מתנהל רק על שרת ספציפי אלה על כל השרתים (לא סתם יש אפשרות חיפוש בשרת יחיד או חיפוש גלובלי),זה לא ממש משנה

שאין שרת אחד כי עדיין כל המשתמשים יכנסו לשרתים אחרים או שרת אחר גדול וחזק שירש את מקומו ובכל מקרה החיפוש מתפרס על כל השרתים במקביל , כך שזו אבדה אך לא אבדה גדולה מידי ... יש עוד שרתים חזקים חוץ מ Razorback

פורסם
  • מחבר

תקן אותי אם אני טועה,

נראה לי שהשורה התחתונה שמעניינת את הגולשים היא "האם Lionetwork יחזור לפעילותו הרגילה ויתן קישורים לאמיול או שימשיך במתכונת הסיקורים שלו"

כרגע לפי מה שאני רואה בחטף המצב עדיין זהה ללפני חודש. אולי אני לא יודע איפה לחפש את הקישורים האלה אך עדיין זה נראה כמו פשרה לא מוצלחת מבחינת אתרי השיתוף. (לא שיש להם הרבה ברירה אך לא נראה לי שהם יסתכנו שוב בהפצה של תוכן לא חוקי)

פורסם

אחיי הטובים, RAZORBACK תמיד היה השרת המועדף עלי בגלל כמות הקבצים האדירה שהיתה בו, אבל עכשיו כשאני מנסה למצוא תחליף, אני רואה את השרת DONKEYSERVER NO1 והוא נראה הרבה יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים