פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחפש חומרים אקוסטיים לא דליקים:- משטחי וויניל - לדיכוי וויברציות, בעיקר לדפנות המארז.- משטחי ספוג אקוסטי - עדיף במבנה תבנית ביצים, להדבקה על משטחי הוויניל.- ספוג אקוסטי עבה - להכנת בלוקים, למילו חללים כמו "5.25 פנויים.איפה ניתן להשיג וכמה זה צריך לעלות?תודה.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים לא הייתי מציע לך "לסתום" כל חור במארז בספוג, המחשב יאגור חום בצורה מטורפתעדיף שתנקה את את המאוורריםבמידה והבעיה לא נפתרת, תחליף אותם לשקטים יותר (או V MOD , ריאו בס וכו' )כמובן שספוגים במארז זה דבר נחמד, אבל עד גבול מסויים
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר כן אני מודע לזה, הכוונה למלא חללים במקומות שלא מפריעים לסירקולציית האוויר.מבחינת מאווררים אני משנה את המבנה המקורי למאווררי 120 שקטים על 5 וולט.יש המלצות איפה ניתן להשיג את החומרים האלה?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר מה אף אחד פה לא עשה משהו דומה לזה??הנה דוגמה למוצר מוכן, הערכה הזאת יקרה מאד (80$) ועם משלוח מגיעה ל-120$.לכן אני מחפש חומרים מקבילים בארץ, כך שאוכל ליצור ערכה מקבילה לזו.הבעיה העיקרית היא משטחי וויניל וספוג אקוסטי עבה ליצירת הבלוקים.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים קיבוץ עין הנציב המפעל נקרא פלציב חפש בגוגל או ב144 את הטלפון שלהם כך מצאתי לך את האתר שלהם http://www.palziv.com/index_heb.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.