פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים קניתי מעבד ולוח אם חדשיםINTEL P 4 2.0ולוח של ASUS P4S533קיבלתי מאורר עם המעבד משוא נחמד... אבל לא בטוח כי המעבד מגיע לי ל55 מעלות כאשר הדלתות של המארז פתוחות ויש עוד 4 מאוררים עם אני סוגר את הדלתות אז איזה 65-70 מה זה אומר בבקשה תגידו לי ???
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים תבדוק שאתה בודק טמפרטורה כמו שצריך ! דרך ה BIOS ? (נותן לך טמפרטורת סגירה בלבד) או דרך תוכנה אחרת ? אם כן, איזו תוכנה ?אני ממליץ ך להשתמש בתוכנות מוניטור שמגיעות עם הלוח של אסוס (על ה CD) ולא בשום דבר אחר, זה קורה בכל הלוחות של אסוס ולפעמים זה לא תמיד נכון. בכל מקרה אם קיבלת את המאוורר המקורי של אינטל (מדבקה עם הולוגרמה עליו) ולא חם מידי אצלך בחדר, המעבד לא אמור לעבור 35-40 מעלות אף פעם !!!!!לדעתי....תחליף תוכנה
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר טוב התוכנה היא של ASUS מה שבא לי עם הלוח ובדקתי גם בביוס וגם שם המעלות אותו דבר המאורר הוא לא של אינטל זות אומרת שהמאורר דפוק נכון??
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים המאוררים שבמארז שלךיש גם כאלו שמוציאים אויר? כמה מוציאים כמה מכניסים?יכול להיות שאתה רק מכניס אויר ולא דואג להוציא אויר חםובקשר למאורר זה לא בהכרח-אולי הוא טובמי הרכיב לך את המחשב?
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים א תהיה, כיוון שהוא משתמש בהיטסינ'ק המקורי ואינ לא מאמין שהוא הוריד את הפד.בדוק שההיטסינק מהודק טוב, 99% שזו הסיבה.
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים תבדוק שיש סרקולציה במארז מאווררים מוציאים אויר ומסניסים אויראם הטמפ' בביוס מציינות גם 65-70 מעלות מצב המעבד שלך לפני מוותתבדוק את ההיטסינק שהוא מהודק טוב לליבת המעבד ותבדוק שהסינק עצמו לא זז.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים תנסה דרך הביוס להעלות את המהירות של המעבד והבאס ותבדוק איזה טמפרטורה אתה מקבל, האם יש שינוי ?
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים תנסה דרך הביוס להעלות את המהירות של המעבד והבאס ותבדוק איזה טמפרטורה אתה מקבל, האם יש שינוי ? עכשיו זה לא כדי לנסות בכלל אלה אם אתה רוצה לראות מעבד שחור ובאמת כדי לבדוק אולי הלוח משקר הדרך הכי קלה לעשות זאת זה פשוט לתת למחשב להתקרר בערך 3-6 שעות ככה שהמעבד יגיעה לטמפ' של החדר שבזמננו זה די חם אז בערך30 יכול להיות קצת יותר. תדליק את המחשב ותיכנס ישר לביוס ותראה כמה ה טמפ' של המעבד אם זה 30-37 או אפילו 40 סביר להניח שהביוס לא משקר אם זה יותר אז פשוט תפחית את המעלות מ 40 וזו הטמפ' האמיתית שלך. ישנן לוחות שיש בהם בעיה כזו כמו למשל : gigabyte 7vtxh plus משקר לפחות ב 5 מעלות אם לא יותר.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים עוד דרך לדעת אם הוא משקר זה לגעת בHS אומנם הייד שלנו ממש לא מדויקת אבל 70 מעלות זה כבר משהוא שיהיה קשה לגעת בוכי מים חמים מאוד במקלחת זה 60 מעלות בערך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.