עבור לתוכן

מבחני ביצועים לסוקט AM2 ...

Featured Replies

פורסם

מדהים :):D

פורסם

לדעתי הוא יכול יותר

שימו לב שהלוח של הסוקט 939 שם זה לוח חיה והלוח של הM2 הוא יחסית לא משהו...

אז אולי עם לוח חיה הוא יוצא עוד יותר?

פורסם
  • מחבר

בעקרון הסיבה לביצועים הדיי דומים במבחן היא שהם השתמשו ב ddr2-667 mhz ולא ב800mhz

אם היה אפשר הם היו משתמשים ב זכרונות של 800 אבל זה עדיין בלתי אפשרי בארכיטקטורה הנוכחית...

פורסם

הוספתי את הלינק של הת'רד למרוכז של ה AM2/M2

ואכן AmiLo סיכם את זה בצורה קולעת

פורסם
  • מחבר

תודה על הפירגון ;D

פורסם

לפי מה שאני רואה זה שאין כמעט שיפור...הם לקחו אותו בכל מבחן..

פורסם

איזה חדשות מצוינות!!!!!!

939 rulz

פורסם

אם זה השיפור מ400 ל667, איזה שיפור כבר יהיה עד 800?

פורסם

העניין הוא שעד ה-6 ליוני (ההשקה הרשמית כנראה) לא רק שהמחירים של DDR2-800 יירדו, אלא גם התזמונים יירדו ויהיה יותר היצע

אני מאמין שסטיק של DDR2-800 על תזמונים "סבירים" של 3-3-3 יראו ל DDR400 מה זה ביצועים

פורסם

וואי חיכיתי לסקוט הזה הרבה זמן, ועכשיו הוא דופק אותי שהוא משתווה ל 939 ואפילו הוא פחות טוב מ :'(939

פורסם

תשמע, חוק מוק קובע שכל 18 חודשים כוח העיבוד בעולם מכפיל את עצמו (לא ניסוח מדויק)

לא מחכים חצי שנה לקניית מחשב. כי ביוני כבר תחכה ליציאת ויסטה, ואח"כ תחכה לDIRECTX 10 ואז שוב למעבד ואז לזכרונות. זה פשוט לא יפסק...

פורסם

וואי חיכיתי לסקוט הזה הרבה זמן, ועכשיו הוא דופק אותי שהוא משתווה ל 939 ואפילו הוא פחות טוב מ :'(939

אף אחד לא אמר שהוא יהי פחות טוב

אל תשכח שמדובר כאן על מערכת מאוד לא בשלה, הלוח אם הוא לא בשל, הביוס לא בשל, והזכרונות הם לא הזכרונות שאפשר להשתמש בהם בגירסה המסחרית

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא יהי פחות טוב

אל תשכח שמדובר כאן על מערכת מאוד לא בשלה, הלוח אם הוא לא בשל, הביוס לא בשל, והזכרונות הם לא הזכרונות שאפשר להשתמש בהם בגירסה המסחרית

אז למה לעשות ביקורת על מוצר שאינו בשל? :nixweiss:

פורסם

אתה באמת שואל למה לעשות ביקורות על מוצר שכולם מחכים לו לפני כולם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים