עבור לתוכן

חדש! מפלצות חדשות מבית קנון לשנת 2006

Featured Replies

פורסם

סוף סוף קצת "חומר" חדש מקאנון,לפי התכונות של ה-P&S החדשות שלהם אני מהבין שהם מנסים לתת פייט ל-P&S השונות עם ISO גבוהה (מישהו אמר F11\10?),

לדעתי ה-A530 מיותרת,כל עוד ה-A610 בסביבה,אף אחד לא יקנה מצלמה שהיא בדיוק כמו ה-A520\10 רק עם עוד מגהפיקסל ו-800 ISO,ה-A540 נראת לי יותר מוצלחת,מסך ענק,6 מגה פיקסל,ISO 800,תתפוס יותר טוב אצל בעלי תקציב נמוך,וה-A700 נראת לי מצויינת.

ה-S3 נראת יופי מבחינת תכונות,נראה לי שמה שבעיקר יצא מזה זה ידירת מחיר של ה-S2 שתיהיה יותר אטרקטיבית עכשיו.

פורסם

אז שווה לקנות היום את ה A610 או לחכות ל A700 ?

פורסם
  • מחבר

ה-A700 תעלה $349.99, שזה בארץ בערך 1900-2000 ש"ח.

ממש לא מתחרה ב-A610, שניתן לרכוש אותה ב-1250 ש"ח.

מספר נקודות על ה-A700:

- חיישן קטן, 1/2.5".

- וידאו 640x480 ב-30fps.

- זום x6, בתווך 35-210mm.

- ISO 800, צילום בתנאי אור קשים ללא פלאש.

- מסך 2.5" קבוע (לא מסתובב כמו ב-A610\620), בעל מספר מועט יחסית של פיקסלים יחסית לגודל (מה שיוריד מהאיכות שלו בסופו של דבר) - 115,000 pixels .

- שימוש ב-2 סוללות AA בלבד, לא ידוע עדיין מה מספר התמונות שיהיה ניתן לצלם עם המצלמה עם 2 סוללות.

פורסם

נחמד.. אבל העדר מסך מפרקי זה ממש חיסרון לדעתי.. זה אחד הדברים הכי שימושיים בסוג הזה של מצלמות.

חוץ מזה לא מצאתי הרבה שינוים בשאר המצלמות לעומת הדורות הקודמים.

פורסם

האמת? הכרזה די מעפנה. אין שם שום דבר מעניין או חדשני, רק עוד ועוד מצלמות שממחזרות את אותם דברים שכבר ראינו מקאנון ומייצרנים אחרים. לגבי ISO 800, עם חיישן 1/2.5 אני יכול לנחש שהתכונה הזו מיועדת יותר בשביל הפירסומת מאשר בשביל שימוש אמיתי.

אני מקווה שחברות אחרות יציגו יותר מעוף וחדשנות בהכרזות שלהן.

פורסם
  • מחבר

רוב החברות כבר הציגו את המצלמות שלהן לתערוכה הקרבה, קנון באמת הייתה בין האחרונות להכריז.

אני באמת שלא רואה הרבה מצלמות בזמן האחרון שניתן לומר עליהן WOW מבחינת מחיר-איכות-ומפרט.

קנון הודיעו כי השנה הם יוציאו כ-70+ מוצרים חדשים, מעניין לאן כל זה יוביל.

פורסם

הS3 נראית טוב :P

איזה מצלמה הכי טובה למתחיל ? A430?

פורסם

הS3 נראית טוב :P

עם זה אני מסכים, יש לה בהחלט עיצוב יפה ;)

פורסם

קנון עוד לא נתנו את הפייט שלהם אל מול ה D200 של ניקון, לפחות כך יצא לי לשמוע מכמה קנוניסטים מושבעים (וסביר להניח שההפ33ה הקנוניסטית תצא ברבע השני של השנה). ההתרגשות היחידה שלי מצאת ה 30D למעשה, היא ירידת המחירים הצפויה של ה 20D.

פורסם

ה-A700 לדעתי סוף סוף אולי תצליח לגרד את רף ה-200 מ"מ ולא מצלמת UZ.

אם העדשה תהיה באיכות לא רעה לדעתי יהיה ביקוש ל-A610 עם עדשה כזו. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים