פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים שלום אני מחפש כבר זמן מה משהו כזה וגם שיהיה במחיר סביר (עד 1700 ש"ח) הייתי מוכן בהתחלה להשקיע בבליסטקס Z503 שעלו הרבה מעבר לזה אבל הבנתי שכבר לא מייצרים אותם יש סיבה כלשהיא שזה קרה והאם הם יחזרו לפס היצור ? ובלי קשר לבליסטיקס אשמח לשמוע אם יש זיכרון כלשהוא שאתם ממליצים עליו שעומד בהגדרות שלי? תודה רבה
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים הופסק הייצור של הבלסיטיקס בגלל RMA גבוה (מדי כנראה), כנראה שהם לא יחזרו לפס הייצוריש לך את ה G.Skill ZX שקרובים אליו, ואת ה Samsugn הפשוטים שמגיעים עם צ'יפים UCCC, שני הדגמים האלה דיי מככבים בת'רד תוצאות של 2x 1GB / 1x 1GB ב XS (לבליסטיקס יש שם את הנוכחות הכי גבוהה, אבל כמו שאמרת הם כבר יצאו מייצור)
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר או.קי תודה רבה על התשובה המהירהועוד משהו קטן שאני עדיין לא סגור עליו ומתלבט - קנייה מאתרים בחו"ל שעושים משלוחיםכמה שווה הסיכון לדעתך ביחס למחיר הזול שהם מתומחרים שם ? בדר"כ זיכרונות לא נוטים ככה סתם למות, לא ?---עריכה: הZX מגיעים עם אותם צ'יפים כמו של הבליסטיקס ? ומה ההבדל בינם לבין הHX (שעולים יותר)
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אם כל מה שאתה צריך זה 250 מה"ז חבל לשלם יותר מאשר 1100-1200 עבור הסמסונג UCCC.אם אתה רוצה לקנות מחו"ל - קח בחשבון שזכרונות הם אחד הרכיבים עם אחוז ה DOA הכי גדול.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר אם כל מה שאתה צריך זה 250 מה"ז חבל לשלם יותר מאשר 1100-1200 עבור הסמסונג UCCC.אם אתה רוצה לקנות מחו"ל - קח בחשבון שזכרונות הם אחד הרכיבים עם אחוז ה DOA הכי גדול.תודהאבל מזה DOA שמעתי RMA ....---עריכה: אני מצטער אבל מאוד מבולבל לפי מה שראיתי כאן :http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=78111לא יודעים עם איזה צ'יפים הZX מגיעים ולכמה בוודאות הם יכולים להגיע ....אם אפשר קצת סדר בבלאגן .?ולמה יש כזה ערפל ומיסתורין לגבי איזה צ'פים יש להם ?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים HX לפי התזמונים הערכה שלי שהם באים עם Infeneon, עם הצ'יפים האלה אתה לא יודע לאן אתה מגיעלפי מה שהבנתי הם מגיעים TCCD (לא שאני הכי מבין בזה) בכל אופן הדגם ZX 1Gלאהם מגיעים עם Micron 5B (לא רשמי, אבל בפועל הם מגיעים איתם)
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר לפי מיטב ידיעתך - ואני סומך עליה, אתה יכול להגיד לי בלב שלם שהZX עושים בטוח 250 ? כי לפי מה שראיתי בXS היו גם כאלו שלא הגיעו לזה ... ודוווקא עם הHX הגיעו שם ליותר :s05:
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים לפי מיטב ידיעתך - ואני סומך עליה, אתה יכול להגיד לי בלב שלם שהZX עושים בטוח 250 ? כי לפי מה שראיתי בXS היו גם כאלו שלא הגיעו לזה ... ודוווקא עם הHX הגיעו שם ליותר :s05:אי אפשר להתווכח עם הלוח תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.