עבור לתוכן

מה אתם אומרים על העכברים האל-חוטיים של microsoft?

Featured Replies

פורסם

לי יש את MICROSOFT OPTICAL MOUSE 2 כבר שנתיים והוא עובד מצויין בלי שום פיפס לבעייה (טפו טפו טפו).

פורסם

לדעתי יש לי אותו קרוב ל-3 שנים.

פורסם

לפי דעתי זה תלוי באופן השימוש בעכבר.

אם משתמשים בעכבר בעיקר ליישומים שונים וגלישה אז ברור שזה לא שימוש אגרסיבי ואינטנסיבי לאומת זאת משחקי FPS (כמו שאני משחק וחברים שלי עם העכבר הזה)

ומשחקי RTS אז לזה אני קורה "התעוללות".

פורסם

בוא נגיד שאני לא כל יום משחק, רק שיוצא משחק שממש ממש בא לי עליו. :)

פורסם
  • מחבר

היי היי היי, אל תשכחו שאני זה שצריך עזרה :jump:

ואם יורשה לי לומר אני משחק המון :cool2:

כך שאני צריך עכבר מצויין לגימינג!

אז מה אתם אומרים... לקחת את ה-MX518

פורסם

לפי דעתי ה 518 הוא ממש מצויין אבל ה MX500 הוא גם טוב ואם אתה יכול להשיג אותו בזול כמו 100ש"ח אז אולי כדי לך לקחת אותו אם לא תשקיע עוד קצת ותקנה את ה 518.

בכל מקרה אם אתה רוצה עכבר חוטי אז הייתי בוכר באחד מאלו.

פורסם
  • מחבר

בואו אני אסביר לכם מהן ההתלבטויות שלי: אני לא יודע מה עדיף לקחת, את ה-MX518 האיכותי שמצוין לגיימינג, או

את ה-Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 1.0 B5V-00002 שהוא בעל ביצועים קצת פחות טובים אבל יש לו נוחות- הוא אל חוטי והעיצוב שלו נוח לכף היד ( למרות-ותקנו אותי אם אני טועה- שלה-MX518 בחלק התחתון יש חומר רך ).

כלומר במשפט אחד: אני מתלבט בין ביצועים לנוחות ( מה שאני לא יודע עד כמה הפרשי הביצועים של logitech גדולים יותר ואם הם שווים את הנוחות של microsoft)

הבעיות שלי בבחירה הן 2: 1) אין לי פרטים על העכבר של microsoft, ולכן אני לא יכול להשוות בינו לביןLOGITECH ולדעת את ההבדל נטו.

2) אני לא יודע עד כמה צריך את יכולות הביצועים של MX518, ועד כמה אני ארגיש הבדל בינו לבין ה-6000 של microsoft כשאני משחק

או כל דבר אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים