עבור לתוכן

מה אתם אומרים על העכברים האל-חוטיים של microsoft?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני מתלבט... :s05:

אני רואה את העכברים של microsoft: ה-6000 וה-Bluetooth. והם נראים די איכותיים, אני רוצה להשוות אותם ל-G5 ול MX518 של- logitech

אבל אין על כל העכברים שום מידע באתר שלהם ( של microsoft ).

מה אתם אומרים? אם יש לכם פרטים על העכברים של microsoft אז תביאו לי ( יש לי כבר מידע על של -logitech ).

נ.ב

אני יודע שהעכברים של lugitech טובים ומומלצים יותר אני אני רוצה גם לדעת עד כמה הם יותר טובים כי הפרשי המחירים הם די גדולים ואני לא רוצה סתם

לבזבז כסף.

פורסם

יש לי עכבר אלחוטי אופטי של Microsoft

Wireless Optical Mouse 2.0

עכבר נחמד מאוד בטריות נגמרות בערך 4-5 חודשים...

מתפקד נחמד כל עוד ה"קולט" שלו במרחק פחות ממטר...

עיצוב נחמד וסטנדרטי אני חושב ..

בקיצור שווה את ההשקעה

פורסם

אני הייתי מציע לך להתרחק ממיקרוסופט!

כבר פעמיים קניתי אלחוטיים שלהם והצטערתי אחרי זה שלא השקעתי עוד קצת וקניתי כבר לוג'יטק!

עדיף לך להשקיע מלכתחילה במשהו טוב ולא להתבאס מאוחר יותר!

פורסם

לבת דודה שלי יש לה סט של הנטוראל-

זולל בטרייות

ויש לה הרבה בעיות שהוא לא עובד ...

קח לוג'יטק

פורסם

בקיצור תפסיקו לזרוק סתם דברים באוויר .....

יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט קולטים סבבה ביותר .

מי יושב יותר ממטר מטר וחצי מהמחשב???

ועוד משהו, המחשב שלי נמצא בחדר ממ"ד, עם קירות בעובי 30 ס"מ, מאחורי הקיר יש לי את הסלון,

שם הטלוויזיה שמחוברת למחשב, אני יושב שם והפלא ופלא העכבר קולט דרך קיר של חדר ביטחון סבבה.

פורסם

מה הרעיון באלחוטי אם זה רק מטר וחצי...כל הכיף זה לשבת מול הטלויזיה ולשחק במחשב עם סט אלחוטי...

פורסם
  • מחבר

אני צריך בבקשה שתביאו לי מידע נטו על העכברים (חיפשתי ולא מצאתי באתר של microsoft) כדי שאוכל

להשוות כמו שצריך לבין העכברים של logitech.

אני צריל למשל:Tracking Resolution software

Image Processing: ? megapixels/second

Max. Acceleration: ?g

Max. Speed: ? inches/second

USB Data Format: ? bits/axis

USB Report Rate: ? reports/second

למשל על ה-G7 כתוב:

Tracking Resolution: 2000 dpi

Image Processing: 6.4 megapixels/second

Max. Acceleration: 20g

Max. Speed: 45-65 inches/second

(depending on surface)

USB Data Format: 16 bits/axis

USB Report Rate: 500 reports/second

ודבר אחרון: אני רוצה שלא תשכחו את הפרשי המחירים הדי גדולים בן העכברים אז בב'קשה תתיחסו אליהם, אם שווה בכלל להוסיף כזה סכום בשביל עכבר של logitech

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד דבר חשוב מאוד.....

העכבר שאני רוצה לקנות אמור להיות במיוחד בשביל gaming, כמובן גם שיהיה נוח לעבוד איתו בכל עבודה אחרת כמו גלישה באינטרנט/word

אבל בעיקר בשביל משחקים!

פורסם

יש לMS סדרה חדשה של עכברים, גם עכברים לגיימרים.

למי שאמר שמה הקטע שצריך לשים את המקלט פחות ממטר, אני לא מכיר עכבר אלחוטי שזה לא ככה אצלו. מה שכן, תמיד אפשר לקנות מאריך לUSB ולחבר את המקלט קרוב לאיפה שרוצים לשבת.

כמו כן, מי שלא משתמש בסוללות נטענות ביחד עם עכבר או אפילו מקלדת אלחוטית, הוא טיפש.

פורסם

אה?! הMX1000 שלי קולט לשלוש וחצי מטר.

המקלדת שאני אפילו לא זוכר את הדגם שלה,של לוגיטק קולטת גם כן לשלושה מטר.

פורסם

נו, מטר אחד, שלוש מטר זה בדיוק אותו דבר. אני מדבר על הבדל של לפחות 10 מטרים. ואם במרחק 3 מטר אתה תשים אפילו חולצה על המשדר, אתה תראה שהוא לא קולט כלום.

פורסם

עם כל הכבוד אני עובד לעתים במרחק 2.5-3 מטר לפעמים עובד וה-Wirless Optical 2.0 שלי עובד מצוין.

בנוסף לכך, צריכת הסוללות מעולה, נעה בין 5-6 חודשים.

פורסם

ספציפי בקשר לעכבר הזה "Wirless Optical 2.0" שניי חברים שלי קנו אותו את העכבר הזה בו זמנית לפני כ שנה כמה חודשים ושניהם גיימרים ולאחד מהם הכפתור הימני נדפק לפני חודש ולשנה לפני חודשיים.

אני גם גיימר ויש לי את הMX500 כבר 3 שנים כמעט ופשוט חרשתי עליו והוא עובד מצויין (אני מחליף אתו ל MX1000 בגלל האלחוטיות)

אני לא בא להתווכח אבל אין מה לעשות בנוחות ובאיכות אין מה לעשות לוג'יטק הם שולטים (העכברים שלהם פשוט בלתי ניתנים להשמדה הם עובדים אפילו אחרי נפילות ויחס הכי אגרסיבי שיש).

אגב orlupo יש לך מושג כמה זמן האחריות על העכבר הזה של MICROSOFT? אני ראיתי איפשהו שאמרו שזה 5 שנים?

פורסם

אם אני לא טועה שנה או שנתיים ככה אמרו לי ב-Office Depot כשרכשתי אותו.

אגב, אני לא מתווכח אני אומר את מה שהיה בניסיון שלי.

עוד דבר, אתם משווים בין חברות ולא בין דגמים זה פשוט עצוב.

פורסם

אז זהו שאישית לא עשיתי השוואה בין חברות אלה בין דגם ספציפי של עכבר הדגם שבמקרה יש לך אגב לפני שנה הדגם הזה היהי הכי טוב שלהם ולאומת דגם שווה לו מבית לןג'יטק אין מה להשוות (MX700) הוא פשוט עבר מצויין שעובד אצל המון אנשים שאני מכיר כבר שנתיים בלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים