פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים וגם אז לא תמיד תדע אם הזכרון איכותי או לאאתה לא תדע למשל עם איזה PCB הוא בא, עם איזה צ'יפים, איך הם? נוטים למות מהר?לראות צ'יפים? בודקים פיזית וזהו...PCB? לא יודע איך בודקים...
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים יש לי את הזיכרונות האלה...יש לי רק 512MB של CEON... 400MHZאחלה של זיכרון באמת!ב-OC לא יודע לא בדקתימה זה אומר אחלה של זכרון? שהוא עובד? זה לא אומר שהוא אחלה / איכותילראות צ'יפים? בודקים פיזית וזהו...PCB? לא יודע איך בודקים...ואיך תדע צ'יפים לפני שאתה קונה?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מה זה אומר אחלה של זכרון? שהוא עובד? זה לא אומר שהוא אחלה / איכותיואיך תדע צ'יפים לפני שאתה קונה?אתה חייב לבדוק, או ללכת לסניף ולבקש שיראו לך תסטיק
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים זה נקרא הסתרת מידע, למה הם עושים את זה?כי הם לא מתחייבים לשום דבר חוץ מ CAS2.5, שאת זה כל צ'יפ יכול לעשותהם בעצם נותנים לעצמם מרחב פעולה להחליף צ'יפים כמה שרק בא להםכמובן שבשבילך זה הרבה פחות טוביש לך אי-ודאות עצומה בכל הנוגע לזה
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים ושילמתי עליהם זול?!?!כל סטיק עלה לי 350 ש''ח!!!אז ככה הייתי חייב לקנות את הזיכרונות באייבורי אחרת הם מורידים את האחריות על המעבד והלוח אם והכרטיס מסך אם אני מחליף חלק ללא ידיעתם.בקיצור הלכתי שם על ההכי פשוט שעלה 350 ש''ח (אני חוזר,הכי פשוט) בגלל שאני לא Ocer (למרות שדוד שלי עשה להם בדיקה עם OC כמו שהזכרתי והם היו בסדר) ובשביל קצת משחקים לא צריך משהו מיוחד.גם אני פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזאתואני גם מעוניין לדעת את השם של התוכנה שזאת אולי שלי לא ממש איכותיים כמו שאני חושבדרך אגב סתם נקודה למחשבה:שום דבר בעולם הזה לא בחינםמה שעולה עולה שקל שווה שקלאני לא אומר שהדכרונות האלה גרועים (אני בכלל לא מכיר אותם אז אני לא יכול לדבר )אבל אני אומר שאופן כללי מה שלא עולה הרבה לא שווה הרבהאתה לא יכול לצפות ממשהו שקנית בזול שיתפקד כמו משהו שעולה יותר (שוב, אני מדבר באופן כללי תמיד יש יוצאי דופן)אני אמרתי שהם זולים??סתם נתתי נקודה למחשבה באופן כללי לא אמרתי שזה נוגע אליך
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים למען ההגינות אני מאמין שראוי לציין שבמחיר של 700 שקל לג'יגה אפשר להשיג היום G.Skill ZX.אני מקווה שאף אחד לא חושב אפילו להשוות בין זכרון ממותג עם צ'יפים ו PCB מוכרים לבין זכרון עם מותג מפוקפק ששום דבר לא ידוע עליו
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים PATRIOT לא תמיד היית חברה עם שם דגול!!PATRIOT זה לא חברה זה דגם של PDPליאור, אבל אם אתה בא לסניף של חנות כל שהי, ומבקש לראות את הזיכרון באופן פיזי, אז אתה יכול לקרוא מה יש שם, לא?או שזה בלתי אפשרי..??רגע וגם אפשר תמיד לבקר בפורום כזה או אחר, אני בטוח שבXS יש נתונים על מלא זיכרונות שונים ומידע על צ'יפים שלהם
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים PATRIOT זה לא חברה זה דגם של PDPצודק במאה אחוז טעות שליפשוט בדגמים של ה PATRIOT כתוב "PATRIOT" בגדול אז זה כבר נכנס לראש חחחחובקשר לחנותאתה יכול לבקש לראות את הדכרון פיזי אבל....אם הוא בא בקופסת פלסטיק לא בטוח שכל אחד ירצה לפתוח לך את זהוגם אם הזכרונות באים עם היטסינק??אתה תתחיל לפרק את ההיטסינק באמצע החנות?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים ליאור, אבל אם אתה בא לסניף של חנות כל שהי, ומבקש לראות את הזיכרון באופן פיזי, אז אתה יכול לקרוא מה יש שם, לא?או שזה בלתי אפשרי..??רגע וגם אפשר תמיד לבקר בפורום כזה או אחר, אני בטוח שבXS יש נתונים על מלא זיכרונות שונים ומידע על צ'יפים שלהםלמה אתה חושב שמי שמוכר זכרונות ג'נריים במסווה של זכרונות איכותיים ומבין טיפה בזכרונות ירצה לתת לך לראות את הצ'יפים או את הזכרונות לפני שאתה קונה?ב Mem db (גם ב XS וגם ב TechPowerUp) הזכרון הזה לא מופיע, תרגיש חופשי לחפש
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מתכוונים פה לאיך להבדיל בין זכרונות פשוטים יותר לאיכותיים יותר לפני הקניה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.