פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים היי,רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך.כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן.איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח..תודה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לא שמים חדש זה לא מגן אלא סתם ציפוי שמורידים אם רוצים כשקונים אני ממש לא חושב שאפשר להשיג חדש ולמה תשאיר אותו ככה פשוט אל תשרוט או משהו
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר זה לא הציפוי שמגיע עם המכשירהכוונה הוא למגן מסך שנדבק על המסך כדי להגן עליו.הדבקתי אותו וכעת אני רוצה להסיר אותו...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר מה זה משנה? רב פעמי הוא לא, כי יש עליו מלא לכלוך שלא יורד בצד של הדבק.. כבר הצלחתי לגרד אותו...תודה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים וואי וואי, רק בעיות בלשים את המגן מסך על המחשב כף-יד, לקח לי איזה חצי שעה בזמנו.. במידה והוא רב פעמי (אני קניתי מ-BNC את שלי) אפשר לשטוף אותו. אני אח"כ ייבשתי אותו בעזרת פאן שיער כך שגם לא ישארו עליו טיפות ויתייבשו. ניקיתי את המסך לפני ששמתי כך שלא יהיה עליו אף חלקיק אבק קטן ולאט לאט שמתי אותו. לרוב מגיעים הוראות להתקנה שלו עם המגן וטיפים כלליים נוספים.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר אז אני קניתי חד פעמי, לקח לי בדיוק דקה לשים אותו, יצא עקום ומלא לכלוך מתחת ליאור, 39 שקל לרב פעמי? באיזו חנות קנית? (שלח לי הודעה פרטית בבקשה אם אסור להזכיר חנויות). תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.