עבור לתוכן

איך המעבד של אינטל D 930 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ....

חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930.

רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ?

האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ????

חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ......

תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר :xyxthumbs:

ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...

פורסם

משתווה ל3800 ועדיף D920 שבOC פיצפון!! אסור בכלל לקרוא לזה OC מגיע אליו וחוסך לך איזה 300 שקל. אפילו יותר.

פורסם

אם זה X2 3800 מול D930 ה X2 3800 עדיף ולא במעט (המקביל שלו מבית אינטל הוא ה D940)

ל D930 אין מקביל של AMD (ה X2 3800 הוא הכי נמוך שלהם בסדרת כפולי ליבה)

פורסם
  • מחבר

רגע רגע אבל ה3800 של AMD עולה 2000, וה-D930 עולה 2200, ואתה אומר שה-3800 יותר טוב איך זה?

החבר שלי לא מוכן להקשיב לי גם הוא רוצה רק אינטל אז מה אתם אומרים??

פורסם

משתווה ל3800 ועדיף D920 שבOC פיצפון!! אסור בכלל לקרוא לזה OC מגיע אליו וחוסך לך איזה 300 שקל. אפילו יותר.

אבל ה930 עושה OC יותר גבוהה לא?

פורסם

920 יהיה מצויין בשבילו..

פורסם
  • מחבר

חיפשתי השוואה באתר של tom's hardware אבל לא מצאתי את ה- D 930

פורסם

תחפש קצת יותר טוב כי יש ואפילו הביאו תקישור כמה פעמים פה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להשוואה רצינית אני לא מוצא :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשוואה אבל בחלק מהדברים ה-X2 3800 יותר טוב, ובחלק הD 930 יותר טוב, מי יותר טוב במה? מישחקים ,קידוד,עריכה וכאלה?

פורסם

אני חושב שהם באמת יתנו לך אותם ביצועים, כנראה הAMD טיפה יותר טוב למשחקים והאינטל יותר טוב אם אתה רוצה להריץ כמה תוכנות יחד. אבל ההבדלים זניחים. היתרון של אינטל הוא שהוא OC הרבה יותר טוב, הDDR2 וזה שביוני לא מחליפים לו תלוח.

פורסם

אני חושב שהם באמת יתנו לך אותם ביצועים, כנראה הAMD טיפה יותר טוב למשחקים והאינטל יותר טוב אם אתה רוצה להריץ כמה תוכנות יחד. אבל ההבדלים זניחים. היתרון של אינטל הוא שהוא OC הרבה יותר טוב, הDDR2 וזה שביוני לא מחליפים לו תלוח.

אממממ

לא

היתרון של אינטל זה בחלק מהשימושים ב Photoshop. בעיקרון בכל השאר ה-X2 3800 מנצח כולל מולטיטסקינג (כמה יישומים במקביל)

הסיבה שה X2 3800 יותר זול מה D930 היא כמו הסיבה ש A64 3200 יותר זול מ Intel 640

AMD פשוט יותר זולים

פורסם
  • מחבר

ואם תוסיף לזה שהלוחות אם של אינטל, והזכרונות יותר יקרים אתה כבר מגיע להרבה יותר יקר .....

הבעיה שחבר שלי לא מוכן להקשיב, הוא רוצה אינטל ואין דרך ממש משכנעת לשכנע את העקש הזה חחחחחחחחחחחחח

פורסם

תגיד לו שמעבד זה מעבד

פיזית אין ביניהם הרבה הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים