פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מכירים את המשחק ג'אז הארנב 2?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש להם אתר מיוחד של שחקנים וכאלהמצאתי היום משהו קורע מצחוק שמה, איזה האקר וונאבי הרס את המשחק לתמיד (רציני)הנה הלינק לנושא:http://www.jazz2online.com/jcf/showthread.php?p=348046#post348046
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים איך הוא בדיוק הרס אותו? אני לא מבין על מה אתה מדבר שכל כך מצחיק......כולה ת'רד רגיל
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר אתה לא מבין... זה משחק עלוב שהיו בו מלא שחקנים והוא מוזר.. ובדיוק ההפך, זה ת'רד בכלל לא רגיל! בגלל זה שמתי אותו פה! תעיף מבט בת'רדים האחרים בפורום, הם נורמלים. אבל זה קורע, האקר קטן שהרס את המשחק!!! הוא הרס אותו עכשיו! כולם היו בטוחים שהוא צוחק אבל זה קורע אותייי :lol:
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים דבר ראשון.......זה משחק אלוף!!!! תן לו כבוד!!!!!!דבר שני.....איך הוא בדיוק הרס אותו?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר משחק אלוף?? אתה משחק בו באנטרנט?.. ודבר שני הוא הרס אותו לא יודע איך..אבל המשחק עכשיו חזר, Nimrod אחראי Listservers תיקן הכול, עכשיו מתכננים מסיבות :lol: זה היה קורעע
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לא משחק בו באינטרנט......אבל בsingle player כן אבל מה שמעניין אותי זה איך הוא בדיוק הרס אותו? עיוות אותו או משו? סתם עשה לאגים?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר אתה צוחק? עיוותים ולאגים קורים שמה מלא.הוא הרס אותו לא יודע איך אבל איך לומר, עצר את התפקוד של הSERVERSאיך לומר במלים פשוטות, ניצח את האיש שמתחזק את הLIST SERVERSאבל זה נגמר, הוא הפסיק את זה חחח
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אני מכיר את הקהילה הזו, האמת שגם יש לי שם משתמש, מה לעשות.. אני אוהב נוסטלגיה והייתי שם כשזה קרה, האמת לא הבנתי איך המפגר הזה עשה את זה. ד"א, exXxTreAm, אכן משחק סוף הדרך. אפילו שהוא ישן, דו-מימדי.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר במשחק ברשת אפשר עד 32 שחקנים. CeleRay,מה שם המשתמש שלך שמה? Kuriki? JazzFor[EVER]?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO איך עליתי על זה?!~!?!!?~!? זה היה ניחוש מטופש!~@@~@~$!~!~!~#~ ווואההההה :OO אני לא מאמיןןן JazzFor[EVER] אתה זה עם הפרשייה של JJ3 חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קורע אחי :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.