עבור לתוכן

המחשב מיתחמם מהר!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה!!!!

יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!

פורסם

מה הטמפ מארז שלך?

ואיזה היטסינק יש לך?

פורסם

קצת מידע, רק קצת... ;)

פורסם

בדקת שכל המאווררים פועלים ? ואיזה מאוורר יש לך?

תן קצת מידע! ואיזה מעבד...

פורסם

יש לי בעיה!!!!

יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!

אז ככה 90 מעלות זה בהחלת יותר מדי השאלה היא האם הוא לא נתקע?

אמרתה שזה היה בסדר כשקניתה את המחשב אז תבדוק כמו שאמרו אם כל המאווררים עובדים טוב במיוחד של הספק כח שלך.

שנית תסתכל אם הגוף קירור של יושב טוב אל המעבד ו לא רופף (לפעמים יש קליפסים של גופי קירור שהם לא מהדקים טוב את הגוף קירור למעבד) מניסיון נתקלתי קליפס היה דפוק וזה הוסיף 10 מעלות לטמפ/ מפני שהמגע היה לא טוב.

תבדוק שיש מספיק חומר טרמי אל המעבד ואם יש בכלל.

ו דבר אחרון אם אתה רוצה קירור טוב במארז מומלץ מינימום 2 מאווררים ל מארז אחד מקדימה שמכניס אויר והשני מאחור שמוציא אויר.

פורסם

מצבך חמור 90 מעלות זה כבר יותר מדי תבדוק אד הדברים הבאים:

1. שהמאוורר של המעבד לא רוטט כי אז זה יכול להזיז את ההיטסינק ואז יצור מגע ישיר בין הליבה לסינק

וכן לעלייה במעלות

2.תבדוק אם יש מאוורר מוציא אויר כך שלא ישאר אויר חם במארז

3. תבדוק אם יש סרקולציה נכונה במארז (תחלופה של האויר)

פורסם

מצבך חמור 90 מעלות זה כבר יותר מדי תבדוק אד הדברים הבאים:

1. שהמאוורר של המעבד לא רוטט כי אז זה יכול להזיז את ההיטסינק ואז יצור מגע ישיר בין הליבה לסינק

וכן לעלייה במעלות

2.תבדוק אם יש מאוורר מוציא אויר כך שלא ישאר אויר חם במארז

3. תבדוק אם יש סרקולציה נכונה במארז (תחלופה של האויר)

למה לחזור אל דברי???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים