עבור לתוכן

מה דעתכם על השילוב הזה? (כרטיס קול ואוזניות)

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות

כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה

בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת

אלה הרכיבים שחשבתי עליהם

אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין)

כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר)

תודה

פורסם

שלום לך.

אני לא מכיר את ה-26 אבל לי יש את ה-K240 STUDIO.אני רק יכול להגיד לך שאם פעם אחת תשים אותם על האוזניים לא תרצה לשמוע שום דבר אחר.מה שכן תבדוק אם ה-26 מכסים את האוזניים באופן מוחלט.זה עיניין של נוחות וטעם.

לגבי מגבר אוזניות:אין ספק שמגבר ידחוף טוב יותר את האוזניות אבל חשוב גם מה ההתנגדות שלהם.בדר"כ הם 55אום.אם זה מה שיהיה לך אני לא חושב שתצטרך,אבל אתה תמיד יכול להוסיף בהמשך.

היבואן של AKG הם כלי זמר.בכל מקום בארץ כנס הם ישמיעו לך מה שתרצה..(במחיר של האוזניות גם יזמינו אותך לנגב חומוס.. :jump:)תבקש לשמוע עם מגבר וללא.אבל תביא מוסיקה שאתה אוהב,למרות שיש להם שם הכל כמעט.

לגבי ה-GRADO אף אחד לא יגיד לך מה טוב יותר.רק אתה(!!) לאחר שמיעה תחליט.אני שנים עובד עם AKG ואני לא מחליף אותם לעולם.

פורסם

אהלן,

הגראדו אוזניות מעולות, אבל לא בטוח שלטעמך. תנסה ותחליט. ה-26P אוזניות פחות טובות מהגראדו ממה שהרוב אומרים, אבל יש להן צליל יותר all-round מאשר ל-SR80 שאני אישית חושב שהן עושות חור בראש עם הגבוהים הכואבים האלה.

מבחינת כרטיס קול, הכרטיס הזה לא בהרבה יותר גרוע מהאודיופיל, אז אין לך סיבה לדאגה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם ;)

ד"א יש לכם מושג מה המחיר של הAKG אצל "כלי זמר"?

פורסם

לא,אבל תלך לסניף או שתתקשר יגידו לך,כי הם עובדים על מחירי FIXPRICE.

לגבי ה-240 בסביבות 800ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים