פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שליאז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים NOD32/KASPARSKYכל אחד מהשניים יהיה מצויין... כמובן יש גם חינמיים כמו VGA ועוד...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם יש לך 150 ש''ח תיקח NOD32 שהוא מצויין.אם אין לך כסף,תיקח את Avast! שהוא גם אנטי-וירוס מצויין לשימוש ביתי.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם יש לך 150 ש''ח תיקח NOD32 שהוא מצויין.אם אין לך כסף,תיקח את Avast! שהוא גם אנטי-וירוס מצויין לשימוש ביתי.ראיתי בזאפ שיש חנות שמוכרת NOD32 ב80 שקל בערך (לא כולל משלוח) - איפה הקטץ'? הרי באתר שלהם הוא עולה 39 דולר לשנה...
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים יש פיירוול קטן וטוב שנקרא Kerio, אך מה שלא כ"כ טוב בו שהוא קצת מסובך.יש גם את Sygate ו- ZoneAlarm, כשהאחרון גם קצת מסובך.הפיירוול של Windows גם לא רע.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים יש פיירוול קטן וטוב שנקרא Kerio, אך מה שלא כ"כ טוב בו שהוא קצת מסובך.יש גם את Sygate ו- ZoneAlarm, כשהאחרון גם קצת מסובך.הפיירוול של Windows גם לא רע.אתה משתמש בפיירוול שמותקן בווינדוס??? פשוט אני עם התקנה נקיה לחלוטין של ווינדוס עכשיו..לא מתקין שוב Norton
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.