פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של הנגן הוא 230$ הוא בא אם אוזניות, מטען, קבל USB, חוט שמחבר לטלווזיה וזיכרון פלאש של 4GB ועכשיו לתמונות: כך הנגן ניראה נגן מהצד (העובי של כשל מטריה AA רגילה) הנגן מלמעלה עם כפתורי השליטה( התזוזה היא ע"י גלגלת בצד לא רואים בתמונה) וכעת לתמונת שהנגן מופעל זה המסך הראשי של הנגן כך ניראה מיקום הקבצים כל ניראים תמונות על הנגן כך הוא ניראה כאשר מורץ MP3 קובץ ווידאו להורדה שתוכלו ליראות איך רואים ויידאו http://briefcase.walla.co.il/data/d/a/v/i/d/b/r/a/c/h/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510161116039338/200602192049441817/mp4.wmv מצפה לתגובות מה אתם חושבים?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים בואנה אחלה נגן...נתונים די מרשימים יש רדיו? טייפ מנהלים? ויש אפשרות להרחבה לא? גם המחיר סבבה לגמרי ניב
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר יש טייפ מנהלים אך אין רדיו זה הפאק היחיידי...וניתן גם להרחיב אותו לי אישית יש עוד זיכרון פלאש של 4 גיגה..
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים נראה אדיר !!!! 1000 שקל לכזה דבר .. עם אבא שלך שוב בהונג קונג דבר איתי .. =\
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר שחכתי לציין שניתן גם לשנות כל מיני אופציות לדוגמה ניתן לשנות רקע לכל תמונה שתרצו: ככה זה במקור וככה זה אחרי החלפת רקע דרך אגב התמונה ברקע אני צלמתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.