פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים שלום את מפרט המחשב תראו למטה. העניין הוא, שאני מנסה לעשות יותר OC, יש בעיות. ב 3.7, 3DMARK06 לא מסיים ונתקע ב 3.8, ה WINDOWS לא עולה ואם הוא כבר עולה, אז מייד עושה ריסט.... אני בטוח שזה לא הטמפ... אבל מה עוד זה יכול להיות? יש מצב שהזיכרון הוא זה שגורם את כל הבעיות? בקיצור, איך אני מגיע מעל ל 4GHZ? או לאיזור... עם הציוד הקיים. תודה לעוזרים!
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים WTFהמעבד עושה לך בעיות אז במקום להוריד אוברקלוק אתה מעלה???לאן הלך ההיגיון??
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים יש מקרים שהלוח עצמו מגביל את האוברקלוק. אצלי אני לא יכול להגיע מעל 3.6, גם אם אני מוריד את התדר של הזיכרון ומוסיף מתח למעבד. כשאני מכוון FSB מעל 242, הוא לא מצליח להגיע לוינדוס ועושה ריסט בתחילת העליה...
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים תנסה להוסיף מתח לצ'יפסט .אצלי הלוח כדי להגיע ל 300 צריך לתת 1.6~1.7 לצ'יפסט.קודם תשחק במחלקים לזכרון
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר מצורפת תמונה... WTF המעבד עושה לך בעיות אז במקום להוריד אוברקלוק אתה מעלה??? לאן הלך ההיגיון?? קודם העלתי ל 3.8 ואז הורדתי ל 3.7 ועכשיו אני על 3.6. ההיגיון בשירותים אני עובד עם התוכנה AI BOOSTER של ASUS, בשביל לבצע את השינויים. אם מישהו מכיר... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר איך אני משנה את היחס? לא מצאתי ב BIOS... יש תוכנה טובה יותר מ AI BOOSTER?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים המהירות של הזיכרונות לא טובה בכלל...אם לא נגעת בביוס ושינית מחלקים אז הם אמורים להיות על יותר מ533 מגה הרץ ועכשיו עם הOC הם על פחות...WTF..OC גם לא עושים דרך התוכנה..רק דרך הביוס..לא יציב לך כנראה בגלל שלא נעלת בכלל PCI וPCI E.. :-\*תן תמונה של CPU Z רגילה של המעבד..
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר לא נעלתי כלום ולא נגעתי בכלום , רק לחצתי ב AI BOOSTER על הפלוס שמעלה את הFSB[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים תפסיק לעבוד עם AI BOOSTER.לא כדאי לעשות אוברקלוק דרך וינדוס. (אצלי התוכנה הייתה תוקעת את המחשב כמעט בכל שינוי)תסתכל בספר של לוח האם ותראה מה עושה כל אופציה בביוס.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים סליחה שאני מתפרץ אבל גם אצלי יש אותה מעבד 2000 ליבת NORTHWOOD , מנסה להגיע ל- 2.7 ולא מצליח הווינדוס עולה חצי ואז ריסט אנ'לא מבין את זה ..הכי הרבה הגעתי ל- 2.6 ועכשיו אני עומד על 2.4 אבל הליבות האלה מסוגלות ליותר לא ?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים יכול להיות כמה דברים:-טמפ' גבוהה.-זיכרון שלא יכול לעמוד במהירות שהוא אמור לעבוד עם ה-OC.צריך להשתמש במחלקים..כדי שהוא (הזיכרון) יעבוד במהירות נמוכה יותר..-איזה לוח אם יש לך ? יכול להיות שהוא בכלל הבעיה..-המעסבד צריך עוד מתח..לא יציב..
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר שמע, חיפשתי וחיפשתי.. ואין בביוס שם דבר על מחלקים... רק מתחים יש.יש עוד רעיון?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים בביוס של אסוס זה מופיע בתור המהירות של הזיכרון.בלוח שלי, אם אני מכוון את זה על 320 במקום 400 אז הזכרונות עובדים ביחס של 4/5 ממהירות ה-FSB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.