פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לי נשאר בסך הכל 8 סימסטרים בטכניון אני בפקולטה שליד הנדסת מכונות(מי שלמד בטכניון יודע איזו פקולטה זו)
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים תואר ראשון זה גם נחשב לאקדמאי? או רק תואר שני ומעלה?כי לפי מה שהבנתי עם תואר ראשון אין מה לעשות בדיוק רק מתואר שני ומעלה אפשר להתחיל לעבוד רציני ומשהו כזה, אתם יכולים לאמת את זה?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים תואר ראשון זה גם נחשב לאקדמאי? או רק תואר שני ומעלה?כי לפי מה שהבנתי עם תואר ראשון אין מה לעשות בדיוק רק מתואר שני ומעלה אפשר להתחיל לעבוד רציני ומשהו כזה, אתם יכולים לאמת את זה?אקדאמי זה כל מישהו שיש לו תואר מאקדמיה...^^^^^^^^^^מה תוכל לעשות עם התואר, זה תלוי בתואר, אני מכיר גם כאלה שיש להם תואר שני במדעי חרטות (מדעי התנהגות וכד') ואין להן מה לעשות עם תואר כזה...אקדמיה = אוניברסיטה? או שזה משהו אחר?אוניבסיטאות, מכללות, טכניון...
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר אקדמאי הוא כל מי שיש לו תואר ראשון מוכר ומעלהזה כולל אוניבריסטרות ומכללותיש מקצועות שיש הרבה מה לעשות עם תואר ראשון.בפסיכולוגיה לדוגמא אי אפשר לעשות שום דבר עם תואר ראשון בלבד.בהנדסת חשמל ומדעי המחשב יש המון עבודות מצויינות לבוגרי תואר ראשון ואפשר להסתדר יופי כל החיים עם תואר ראשון בלבד.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים Holy, אתה עתודאי, נכון?איך השיבוץ שלך? או שרק עכשיו סיימת ועוד לא חזרת לשירות?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אקדמאי הוא כל מי שיש לו תואר ראשון מוכר ומעלה זה כולל אוניבריסטרות ומכללות יש מקצועות שיש הרבה מה לעשות עם תואר ראשון. בפסיכולוגיה לדוגמא אי אפשר לעשות שום דבר עם תואר ראשון בלבד. בהנדסת חשמל ומדעי המחשב יש המון עבודות מצויינות לבוגרי תואר ראשון ואפשר להסתדר יופי כל החיים עם תואר ראשון בלבד. מה הכוונה למוכר? זאת אחת הסיבות שאני עושה תואר בהנדסת מחשבים מה זה הנדסת מחשבים? שפה - JAVA?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.