פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר וואלה אינטגרל לא חשבתי שאתה אקדמאימה למדת ואיפה? (ובן כמה)אני למדתי (וסיימתי תודה לאל) B.Sc בהנדסת מחשבים בטכניון
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אקדמאי- סיים את התואר...5 מאחורי (עם קצת מזל רק 2 מבחנים לסיום החמישי...), נשארו 3 Component, רק שנה ראשונה וכבר אופטימי הא? חכה עוד סמסטר- שניים. המזכירה שלכם בפקולטה זו לובה לא?
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים לוכן, אני אופטימי. מה רע? כלום. מצויין. עדיף עשרת מונים על ליילל כל הדרך אל התואר
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אני לא אומר שזה רע... פשוט עם השטויות שהפקולטה שלנו עושה זה קצת קשה... הם ממש מתאמצים לחסל כל סימן של אופטימיות... ואם יש כזה, הם יוציאו תקנה שמוחקת אותו. לכן לא נשאר שום דבר אחר לעשות חוץ מחייך ולקוות לטוב. אבל זה אחרי שעוברים כמה סמסטרים ומתרגלים למצב, לא שנה ראשונה (בד"כ) אני אישית אף פעם לא התבכינתי על המצב, אבל גם כשמנסים להתמודד ולהגיע לאנשהו, זה כמו לדבר אל קיר . מכאן חוסר האופטימיות...
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים בינתיים אין לי כ"כ מה לדבר איתם כי הלך לי טוב במבחנים. כנראה שהמצב ישתנה בשנה הבאה :-\
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים שנה הבאה תשאל את השאלה הזו ואני אענה לך בחיוב.עד אז אמשיך ללמוד ZzZzZzz.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.