עבור לתוכן

sempron עבור sims2 and emule

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון.

האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו'

תודה,

פורסם

בקשר להורדות, יספיק בהחלט. בקשר למשחקים, תלוי בעיקר בכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

בנתיים חשבתי להספק ב-onboard - GeForce 6100

אני יודע שזה לא הכי חזק שיש, אבל הבנתי שאמור להספיק למשחקים לא עתירי גרפיקה ברזולוצית 800*600

פורסם

משחקים כמו אלו שהזכרת יעבדו לך בקושי וגם זה בהגדרות הנמוכות ביותר. ה-GF6100 לא מספיק טוב למשחקים.

פורסם
  • מחבר

1. על איזה כרטיס מסך אתה ממליץ (קח בחשבון שאין לי כמעט כסף להשקיע בזה), ושאני משחק מעט מאוד

2. האם ה-sempron קשור לביצועים? כלומר, האם sempron עם כרטיס גרפי טוב יותר יהיה מספיק? בכל מקרה, במקום להשקיע במעבד טוב יותר (athlon) עדיף להשקיע בכרטיס גרפי, לא?

פורסם

כרטיס מינימלי שיריץ נכון להיום משחקים בהגדרות טובות - GeForce 6600 בסביבות 550 ש"ח

הסמפרון הוא מעבד תקציבי שיתן לך ביצועים טובים ביחס למחיר. סמפרון עם כרטיס גרפי נורמלי בהחלט יספיק.

פורסם
  • מחבר

על איזה כרטיס גרפי (חברה ודגם) אתה ממליץ (רצוי מ-KSP) - ראיתי הרבה כרטיסים מבוססים 6600

פורסם

ב-KSP יש לך שני GF6600 שאפשר להמליץ עליהם, אחד של EVGA ואחד של Gigabyte.

פורסם
  • מחבר

?6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) של gigabyte מספיק טוב? כי להוציא 890 ש"ח זה קצת הרבה בשבילי

על מה אתה ממליץ בטווח של 600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אני יודע, אבל הוא מספיק טוב? הוא יריץ בלי בעיה sims2, fifa, nba על sempron 3000, או שאם לא קונים את 6600GT ב-890 ש"ח אז חבל"ז?

פורסם
  • מחבר

או קי, תודה,

אז בכל מקרה אתה אומר שבשביל הצרכים הללו אין טעם לקנות athlon - עדיף להשאר עם sempron ולהשקיע בכרטיס מסך טוב (אפילו על חשבון זכרון), נכון?

פורסם

אכן.

כמובן, שידרוג ל-1GB יתן שיפור נוסף הן במשחקים, והן בפעולות אחרות.

פורסם

אני עדיין עם Asus Geforce 2 V7700 Pro Deluxe 64 SGRam וסימס רץ בצורה סבירה ביותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים