פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים תלמד שפה נוספת גם יעסיק אותך גם יהיה מועיל. וגם תוכל לקלל בגרמנית שזה בערך הכי בן זונה שיש ;D או בצרפתית, אז תוכל לקלל את אפילו חברה שלך והיא תתלהב סתם, ברצינות, ז רעיון טוב.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אכן נראה כי מכל ההצעות, למידה של שפה חדשה נשמעת הכי טוב.אבל אתה גם יכול לשפר את האנגלית שלך במקום.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים תיכון אגב מנוי לחדר כושר יש לי אתה בתיכון? אז למה אתה כותב כמו ילד בכיתה ד '?קח מורה פרטית שתלמד אותך את תורת הפיסוק.לך לגדנ"ע אוויר - תבנה טיסנים.תבנה גדמים (המון זמן וסבלנות).צייר.קורס צילום.ספרים ... תתחיל לקרוא ספרים ... (הא שכחתי ...הדור שלכם כבר לא קורא ..)
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים פיסוק, לא ניקודניקוד אף אחד לא באמת יודע (או שזה רק אני?)אבל זה לא באמת חשוב...ומשום מה, אני בספק שהוא באמת יודעמה גם שטעויות הכתיב שלו הורגות אותי בכלל,כ"כ קשה לקרוא הודעות שלו לפעמים שאני פשוטמדלג עליהן (אומנם לא בת'רד הזה, אבל בת'רדים אחרים זה קרה לי)
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר אגב אני יכל לירשום בלי שגיאות כתיב פשוט מיתעצל ואין לי כח לחשוב על שגיאות שאני רושם סימני פיסוק אני גם יודע וגם ניקוד אבל לא במחשב חשבתי היום לעשות מנורה לתיקרה שכולה עשויה מלדים אבל זה סתם חרא כי שנישרף אחד עד שמסדרים פיי psp יקר לצאת מהבית ולא כיף להישאר איתו בבית חשבתי להוסיף מגבר לאוטו כמובן עם סאב לא מזמן אני ואחי סמנו רמקולים חדשים עם רדיו דיסק קנאוד וjvc קללות בגרמנית או צרפתית או ספרדית או אנגלית או עברית או רומנית או אידיש או רוסית או עירקית או פרסית לא תהוה לי בעיה לדעת תנו עוד אופציות כך שלבסוף יהיה לי איזה 100 אפשרויות אני יחליט ויודא לכם לא שעכשיו אני לא מודאאגב כל ההצעות שלכם מענינות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.