עבור לתוכן

מקצה שיפורים לשבוע שעבר ( תמונות חדשות בעמוד השני )

Featured Replies

פורסם

טוב אז הבטחתי וזה הזמן לקיים, תמונות מהסט השני, מקצה השיפורים לשבוע שעבר.

נתחיל עם נתונים טכניים :

מצלמה - פוג'י S9000

רזולוציה - 9 מגה פיקסל ( Normal ) ביחס חיישן 4:3

ISO : כל התמונות צולמו על 200 ISO

הקטנה - ההקטנה הראשונית מהרזולוציה שבה צולמו התמונות ל 1024X768 נעשתה ע"י FastStone ( ולא ע"י ה Image Resizer Power Toy כמו בפעם שעברה ) לאחר מכן הוספתי ( בעזרתו של חבר, כמות תמונות ענקית - לא הצלחתי להשלט על זה לבד ) את החתימה בפוטושופ וההקטנה המשנית בשביל הפורום ל600X800 נעשתה תוך כדי ההעלאה ל ImageShack.

אני אעלה לפה את התמונות בסטים של 4 תמונות בדר"כ אבל בהתחלה אני אפתח בהשוואה של תמונות שניסיתי לבצע שוב, ז"א התמונה משבוע שעבר מול הביצוע / ביצועים החדשים שלה.

תגובות ענייניות יתקבלו בברכה, הערות, הארות, טיפים לשיפור ואפילו "אהבתי" / "לא אהבתי", עריכות, בקיצור - כל מה שבא לכם.

הבהרה עקב הפעם הקודמת : הכל יתקבל בברכה חוץ מתגובות על המצולמת! היא קוראת פה, אני קורא פה, וזה סתם מנפח את הת'רד שלא לצורך, את הדעות שלכם בקשר למראה שלה תשמרו לעצמכם, אפשר להגיד אם התמונה עשתה עמה חסד או שפגמה במראה שלה כתוצאה מזווית צילום וכו'.

בקשה קטנה, מי שמגיב בקשר לתמונות שפורסמו ולאחר מכן פירסמתי עוד כמה אשכולים שיתייחס למספר העמוד שבו פורסמו התמונות ולמספר הסט באותו עמוד ( במידה ויש כמה סטים.. )

נתחיל מ side by side של תמונות קודמות :

תמונה מספר 1 :

המקור :

yulia13372medium8on.jpg

הניסיון לשיפור :

image001046rh.jpg

אני אוהב את הראשונה אבל גם בשניה יש משהו מיוחד וחדש, נתון לשיקולכם.

תמונה מספר 2 :

המקור :

5medium9pj.jpg

הניסיון לשיפור :

image003222sk.jpg

במקרה הזה הזווית צילום שונה, התאורה שונה ( כמות האור נובעת מכל ששיניתי את מדידת האור של המצלמה ), שוב לכל תמונה יש את הטאץ' שלה.

תודה מראש לכל המגיבים,

יוסי.

פורסם

איזה יפה ולדעתי הכל קשור באור תנסה באותם שעות כך תידע באמת אם יש שינוים

פורסם
  • מחבר

זה בלתי אפשר לצלם את אותה תמונה בהפרש של שבוע במזג אוויר שונה, במצברוח שונה ( שלי ושל המצולמת ) ובלבוש שונה...

פורסם

מסכים איתך שבזוג הראשון התמונה המקורית טובה יותר, למרות התאורה הפחות טובה.

בזוג השני באמת הצלחת לשפר.

פורסם

התמונות המשופרות נראות פחות יפות... אין בהם משהו יצירתי...

תקחו לדוגמא את הזוג הראישון, את הבעות הפנים שלה בתמונה הראישונה והשניה...

והתאורה בתמונה הראישונה טובה יותר לדעתי...

אפשר לשפר קצת...:

yulia13372medium8on7bn.jpg

פורסם
  • מחבר

התמונות המשופרות נראות פחות יפות... אין בהם משהו יצירתי...

תקחו לדוגמא את הזוג הראישון, את הבעות הפנים שלה בתמונה הראישונה והשניה...

והתאורה בתמונה הראישונה טובה יותר לדעתי...

ניסיתי, גם אני אוהב את הראשונה יותר, כמו שכבר ציינתי ואתם בטח יודעים זה בלתי אפשרי לחזור לאותו רגע מחדש... התמונה המקורית יצאה יותר טוב מבין שתי אלה ואת היצירתיות בתמונות אתה תראה בתמונות שיבואו בסוף, לא באלה שניסיתי לשחזר (:

תמונה 3 : ( התמונה המפורסמת חחח )

המקור :

yulia1337medium7te.jpg

הביצועים מחדש :

image000237zz.jpg

image000350br.jpg

את הניסיון הראשון אני אישית לא כל כך אהבתי, אבל השני הוא שילוב של שתי תמונות מהסט הקודם ( לתמונה השניה - האנכית, אני אעלה יותר מאוחר את הביצועים מחדש ) שיצא דווקא יפה לדעתי.

פורסם

כנל, התמונות נראות דיי מלאכותיות! כאילו שבאתם לצלם 5 דקות והבייתה...

עוד פעם המקור יותר טוב...

לדעתי, צריך להשקיע קצת יותר...

לצלם המון תמונות, בכל מיני צורות, מכל מני מקומות... ואז לבחור תמונות אחדות הכי טובות :)

בהצלחה בהמשך!

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי, התמונות פה מדוללות מתוך סטים גדולים יחסית, היינו שם שעתיים בערך...

בכל אופן שנינו לא היינו במצב רוח כ"כ טוב והיה קשה להוציא תמונות טובות, בכל אופן אני אחכה ליום בהיר מתישהו בעתיד ואנסה לשחזר את התמונות עם הבגדים המקוריים והכל, אבל זה לא יגיע בקרוב לדעתי - למרות שאי אפשר לדעת (:

תודה!

פורסם

במידה ואתה רוצה לצלם פורטרייט מול השמש

א. אתה חייב לכייל את נתוני הצילום ידנית

ב. אתה צריך לשתמש בפלאש מילוי, הרי לא יתכן שתצלם מול השמש ותצמצם חשיפה ותקבל תמונה חדשה וברורה של האובייקט.

נ.ב

אחלה אובייקט :P

פורסם
  • מחבר

טוב בשביל להגיע מהר יותר לסטים החדשים החלטתי לקצר זמן ולהעלות לפה שלושת הסטים האחרונים שעוסקים בביצועים מחדש...

תמונה מספר 4 :

המקור :

7medium0gr.jpg

הביצועים מחדש :

image000370tu.jpg

image000405dt.jpg

תמונה מספר 5 :

המקור :

3medium0eq.jpg

הביצועים מחדש :

image002895cq.jpg

image002925sc.jpg

תמונה מספר 6 : ( אולי הסט היחידי שראיתי בו שיפור משמעותי מהפעם הקודמת, לדעתי כמובן )

המקור :

6medium3ft.jpg

הביצועים מחדש :

image002938kz.jpg

image002969qb.jpg

image003047xt.jpg

החל מההודעה הבאה אני אעלה תמונות חדשות ויותר מקוריות, בינתיים תגובות על אלה (:

פורסם
  • מחבר

במידה ואתה רוצה לצלם פורטרייט מול השמש

א. אתה חייב לכייל את נתוני הצילום ידנית

ב. אתה צריך לשתמש בפלאש מילוי, הרי לא יתכן שתצלם מול השמש ותצמצם חשיפה ותקבל תמונה חדשה וברורה של האובייקט.

נ.ב

אחלה אובייקט :P

בקשר לב' אני עכשיו מחפש פלאש חיצוני בשביל למלא את הצורך הזה (:

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שהתגובות הפסיקו להגיע ונפלה עליי דלקת גרון פתאומית שדיי הורסת לי את השבוע אז אני אעלה בינתיים סט של תמונות חדשות, יצירתיות יותר, מקוריות יותר.

אני לא יודע מתי ייצא לי לראות את התגובות ומתי ייצא לי להעלות את שני הסטים האחרים, מקווה שזה יהיה בקרוב.

מקווה שתאהבו, תגובות יתקבלו בשמחה - כמו תמיד.

image000059ej.jpg

image000082bs.jpg

image000138qz.jpg

image000475en.jpg

פורסם

טוב...

לתמונות שמעליי

תמונה ראשונה:

אחלה של תמונה!

תנאי תאורה מצויינים!

תמונה שניה:

קצת חיוך לא היה מזיק לתמונה, התמונה היתה דווקא משתפרת...

התמונה נראית יותר מדי קרובה...

נראה כאילו שמסתכלים על זה עם זכוכית מגדלת...(ניראה לי שחתכתה לא טוב...)

תמונה שלישית:

צילמת בלי פלאש?

כי התמונה נראית זוועה...נראה כאילו שיש לה שפם...כי התנאי התאורה לא היו טובים מאוד...

הפנים מטושטשות...(אני לא בא לפגוכע בדוגמנית...חס וחלילה...הדוגמנית :-* , התמונה :P)

תמונה רביעית:

אותו הדבר כמו תמונה 3, ניראה כאילו יש שפם, פנים מטושטשות...קצת עבודה בפוטושופ לא תזיק...

פורסם

אני מקווה שאתה לא כועס שאני משחק קצת עם פוטושופ. אתה מספק לי תמונות מצויינות לנסיונות שיפור. כמובן שהשיפור הוא לפי דעתי הסוביקטיבית. ;)

image000138qzb9lp.jpg

image000138qz.jpg

פורסם
  • מחבר

בכיף שלך, יש רק בעיה קטנה, שהפנים שלה נראות כ"כ רע בתמונה העליונה ( העריכה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים