פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים התוכנה יכולה להשתלט על זה ולשלוט על Forward/Back תאמת שאתה צודק. טוב שאתה מזכיר לי את התהליך הרבה זמן לא עשיתי אותו. אגב התוכנה גם מראה לך את התצוגה כמו במסך של המצלמה וגם מראה את המונה.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים כל תוכנת לכידה סטנדרטית או תוכנה לעריכת וידאו.דוגמאות:תוכנת לכידה: WinDvrתוכנות לעריכת וידאו: Premier, MovieMaker, Pinnacle Studioאגב, MovieMaker מגיעה מצורפת לווינדוס XP אבל לדעתי היא פשוט סיוט.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר תוכנה לעריכת וידאו יכולה גם ללכוד? כי אני יודע לעשות שימוש מאוד (עם דגש על מאוד ) בסיסי בפרימייר יש לכם אולי מדריכים להציע לי?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אל תתחיל עם פרימייר. מניסיון היא תוכנה קשה וכבדה.תתחיל עם Pinnacle Studio, אני פשוט מאוהב בתוכנה הזו מבחינת הפשטות שלה והיכולת שלה להפיק תוצרים ברמה כלל לא רעה.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים כל תוכנת עריכת וידאו יודעת גם ללכוד וידאו?בשביל שלא תתפוס אותי במילה אז לא חייב אבל עקרונית זהו פיצ'ר די בסיסי.כל שלושת התוכנות שציינתי בהודעה למעלה יודעות גם ללכוד וידאו.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר OK תודה רבה לכם. יש עוד כמה דברים\טיפים שצלם מתחיל כמוני צריך לדעת? אולי בקשר לצילום? או אפילו עריכה? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.