עבור לתוכן

רוצה אוברקלוק ל9550 שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגידו אם מעלים את הליבה והזיכרונות יש יותר FPS???

כי נגיד הסטוק שלי היה 250 ליבה ו200 זיכרונות והעלתי ממש בקצת כדי לא להרוס בינתיים אז העלתי לליבה 290 וזיכרונות 225 :yelclap:

בינתיים זה סבבה ולא קרה ואני מקווה להעלות ובעזרת השם לא יקרה כלום!!! וגם עלה לי FPS קצת יותר מ10

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מצויין!

יש לך עוד..

תן תוצאה מ3dmark2005..

פורסם
  • מחבר

מצויין!

יש לך עוד..

תן תוצאה מ3dmark2005..

אחי העלתי עכשיו לליבה ל 350 וזיכרונות 280!!!! זה העלה לי קרוב ל20 FPS ויש לי עוד לאן להמשיך...

ב3dmark03 היה לי בסטוק 2420 ועכשיו 3210... זה ממש טוב לא :xyxthumbs:????

עוד שאלה קטנה: אם אני שומר את הפרופיל של האוברקלוקינג ב ati tool אז זה שומר לי את מה שעשיתי נכון?

פורסם

טוב מאוד.

בהצלחה בהמשך.

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

אוקיי הגעתי לתוצאה של 3389...

הליבה כרגע היא 398 והזיכרונות 280 ורציתי לדעת האם יש סיכון למשהו לא משנה מה.

אני רוצה לדעת כל אחד אפילו אם ההשערה הכי קטנה שיגיד לי פה האם יש סיכון לפגיעה ברכיב כרטיס המסך או אפילו מעבד וכאלה בבקשה!!!!

פורסם

זה מחמם את הכרטיס מסך.....ככה שזה מקצר לו את החיים.....

פורסם
  • מחבר

כן??? בכמה זה בערך מקצר???

בקלוקים שאני הגעתי אליהם זה יותר מדי גבוה ומתחמם יותר מדי? כי אם כן אני אחזיר הכול חזרה

פורסם
  • מחבר

טוב אני עכשיו ממש נלחצתי אז אני החזרתי את הפרופיל של ה default ומחקתי את התוכנה... (כרגע זה חזר למצב ההתחלתי?) בצער רב כי הגעתי מ45 FPS ל73 ויש לי 3 שנים אחריות באייבורי אבל אני מעדיף לא להסתכן ושיקרה משהו :-\

תודה לכולם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

שטויות !

הכרטיס כמעט ולא מתחמם..זה כרטיס יחסית ישן..

mppaz

אתה יכול להתחיל מהתחלה הכל..לא יקרה כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה בכל מקרה אבל אני באמת מעדיף שלא יקרה כלום.

בכל מקרה בחופש הגדול אני קונה מחשב חדש ואני אקנה כרטיס מסך ממש טוב ואם עכשיו הכרטיס הזה ישרף לי או משהו אז זה יכניס אותי להוצאה מיותרת שתגזול פריטים טובים יותר למחשב החדש :hat:

פורסם

יפה מאוד! הגעת לתוצאה יפה! אני עם ה X800XT שלי בקושי מגיע לאחוזים כאלה של אובר קלוק... המקסימום שהגעתי לליבה אצלי זה 550 מ- 500

פורסם

mppaz ה9550 פשוט נועד לאוברקלוק! אין לך בכלל מה לדאוג! בכלל! אתה דואג יתר על המידה.. אוברקלוק בהחלט מקצר חיי רכיבים אבל לא בצורה דראסטית שאתה צריך להילחץ ממנה... אז אם הרכיב יעבוד איזה 9 שנים פחות נגיד מתוך 30 שהוא אמור לעבוד כמו שצריך אז מה איכפת לך!? אתה במילא הולך לזרוק אותו עוד איזה 3-4 שנים!

קיצר תשאיר את האוברקלוק ואפילו תנסה לעלות בליבה! הגעת לאוברקלוק מצויין בזיכרונות ואפילו מכובד וזה יפה מאוד... ב400 ו280 לזיכרונות הכרטיס שלך שווה ערך ל9600PRO וזה שיפור עצום לעומת הסטוק! ה9550 פשוט יועד לאוברקלוק ואף אחד לא יכול להגיד אחרת! אתה מפחד יותר מידי על דברים שאתה לא צריך לפחד מהם בכלל.

פורסם
  • מחבר

mppaz ה9550 פשוט נועד לאוברקלוק! אין לך בכלל מה לדאוג! בכלל! אתה דואג יתר על המידה.. אוברקלוק בהחלט מקצר חיי רכיבים אבל לא בצורה דראסטית שאתה צריך להילחץ ממנה... אז אם הרכיב יעבוד איזה 9 שנים פחות נגיד מתוך 30 שהוא אמור לעבוד כמו שצריך אז מה איכפת לך!? אתה במילא הולך לזרוק אותו עוד איזה 3-4 שנים!

קיצר תשאיר את האוברקלוק ואפילו תנסה לעלות בליבה! הגעת לאוברקלוק מצויין בזיכרונות ואפילו מכובד וזה יפה מאוד... ב400 ו280 לזיכרונות הכרטיס שלך שווה ערך ל9600PRO וזה שיפור עצום לעומת הסטוק! ה9550 פשוט יועד לאוברקלוק ואף אחד לא יכול להגיד אחרת! אתה מפחד יותר מידי על דברים שאתה לא צריך לפחד מהם בכלל.

אתה בטוח ב200% שלא יקרה כלום בשלוש שנים הבאות? נגיד וקורה ואני הולך לאייבורי אז הם יכולים לגלות שעשיתי אוברקלוק?

פורסם

בחיים לא יגלו שעשית אוברקלוק... למה? דבר ראשון אם הכרטיס נשרף הרי שהוא לא פועל ואין להם דרך להפעיל אותו אפילו.

האוברקלוק שאתה עושה הוא בסה"כ הגדרות בוינדוס אתה לא משנה משהו פיזי בכרטיס ככה שבכל מחשב אחר שתשים את הכרטיס הכרטיס יעבוד רגיל כאילו בחיים לא עשית אוברקלוק.. מה שאומר שאם תהיה לך בעיה כלשהיא עם הכרטיס(נגיד מאורר לא בסדר או עיוותי תצוגה) אתה פשוט מוציא את הכרטיס הולך לאייבורי והם בחיים לא ידעו שעשית אוברקלוק ואפילו לא יחשדו.

אלא אם אתה מביא את כל המחשב ואז הסיפור שונה.. אתה פשוט צריך למחוק לגמרי את התוכנה של האוברקלוק ולבטל אותו לפני שאתה מביא אליהם את המחשב.. אבל חוץ מזה כלום.. פשוט להעלים את התוכנה מהמחשב חחח והם לא ידעו.

פורסם

אין לך מה להפסיד כי להרס הוא לא כל עוד לא מעלים מתחים !!

משפט מאוד מוזר... אני צריך שיאמתו אותו גם גדולי הOCים שיש לנו בפורום...

אני כבר הרבה זמן בפורום ולא שמעתי שאי אפשר לשרוף כרטיס בOC אם לא עושים לו V-MOD

ואם אני מעלה לו קלוקים כמו לא יודע מה אז לא יקרה לו כלום? הוא לא ינזק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים