עבור לתוכן

שלום צריך עזרה למפרט..12,000 +-

Featured Replies

פורסם

שלום, אני סטודנט לעיצוב, עובד המון עם אפטר, מאיה ו3D מקס, אני רוצה לקנות מחשב בחודשיים שלושה הקרובים בתקציב של 10 12 אלף הבעיה שאני לא מבין כל כך במה הולך עם מה ואיזה מעבד הולך כם איזה כרטיס אם וכו..אני יודע שיש את ה QUAD של מק אבל עולה 20 אלף, השאלה שלי אם יש כזה לפיסי כי ראיתי רק את הדואל..האם הולך לצאת משהו כזה בחצי שנה הקרובה? לגבי כרטיס מסך ראיתי שיש גם כרטיסים ב 4 אלף, השאלה אם הם מנוצלים כמו שצריך? בכל אופן אני דיי צריך עזרה בהכוונה ומה נראה לכם, כמובן שאני אברר עד הפרט שאחרון לפני שאני קונה אבל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה.

תודה ל הטיפ, פשוט חדש פה

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת לפני שאינטגרל יגיע.

פורסם

הגעתי :P

לתלת מימד עדיף כפול ליבה מתוצרת AMD , הרבה זכרון, ולמיטב ידיעתי גם כרטיס מקצועי כדוגמת QUADRO . למרובעי ליבה יקח זמן להגיע. אפשר שני אופטרונים כפולי ליבה על לוח סוקט 940 אבל הם יקרים מאוד. כנ"ל הלוחות. אל תצפה לזה בחודשים הקרובים.

עריכה:

זה רק המעבדים, לוח ו 2 גיגה זכרון

AMD Opteron Dual Core (E6) - (265) - 2MB Cache -Retail

4,456.34 ש"ח

2

1GB SAMSUNG DDR II - 400 ECC/REG - Original

2,433.08 ש"ח

1

Asus K8N-DL nVIDIA nForce4 Professional

2,420.26 ש"ח

סך הכל לתשלום: 9,309.67

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, ראיתי את היתרונות של AMD בהשוואה לאינטל באחת ההודעות...אז מה יותר טוב באינטל? זה רק השם?

פורסם

יש יתרונות לכאן ולכאן. תלוי בתקציב, באפליקציות. למשל אם היית רוצה מערכת לפוטושופ היה עדיף אינטל. תאימות בעריכת וידיאו ומוזיקה - אינטל. דרך אגב אם היית קונה חד ליבה אז לאפליקציות שלך היה עדיף אינטל. יכולות מולטיטסקינג אבל תקציב לחד ליבה - אינטל. הרשימה ארוכה. כיום יצאה סדרה 900 של אינטל לשוק עם יכולות אוברקלוק מרשימות. כל עניין לגופו.

אז? מה אתה רוצה? כפול ליבה בודד על לוח שיאפשר הוספה בעתיד.

קניית כפול ליבה בודד על לוח 939 מה שיוזיל את מחיר הלוח ויאפשר לך הרבה יותר זכרון שכן אין צורך ב ECC?

לחכות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים