פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג? תודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר ברצינות?! אררר... הלוח הזה נעול לאוברקלוק? אני לא יכול להחזיר אותם כי הABIT שלי הלך... ואין עליו אחריות ולא מצאתי את הבעיה (גם לא הפורום) אז מסרתי אותה לאיזו מעבדה שאני קצת סומך עליהם... בן שר**טה המוכר הזה אני יגיד לו שיביא לי לוח אחר... אווו ואז שוב פעם לפרמט ועוד פעם כל הבלאגן הזה
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים סביר להניח שהוא לא נעול, אבל אין מה להשוות יכולות אוברקלוק בין צ'יפסט של SIS ובין 865PE...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר אז רגע, זה אפשרי לעשות OC למעבד שלי דרך הלוח אם זה? כי אין אפשרות בכלל אז אני הולך מחר על הבוקר להחזיר לו את הלוח...וגם אם כן אפשר, לכמה אני יוכל להגיע איתו עם המעבד 2.6 שלי? יותר מ3.2 MHZ או פחות?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר אוקיי מצאתי והעליתי קצת... אם ב ABIT הייתי מגיע ל 3.2 במקס (בגלל הזכרונות) ובאסוס אני מגיע ל 3.15 זה אומר שהמגבלה כרגע היא הצ'יפסט של SIS או שאני אמור להוריד את המהירות של הזכרונת ואז להעלות את המהירות של המעבד בשביל להגיע למהירות גבוהה יותר?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים נשמע שהצ'יפסט מונע ממך מלהגיע ל-3.2יכול להיות שהוא לא עומד בבאס ויכול להיות שהוא לא עומד במהירות הזכרוןתנסה לשנות מחלק בשביל לבדוק אם זה עניין של בקר זכרון או של באס
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים יש לי את אותו לוח ושום דבר מני לא מנע ממני להגיע ל4000 לא יציב... 3800 הגעתי... יש שם בלשונית הAdvenced מש'ו שמסומן לך על Standart תשנה אותו לManuel ותתחיל לעלות FSB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.