עבור לתוכן

אובר קלוק בלוח ASUS P4S800D-X

Featured Replies

פורסם

החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... :P

דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג?

תודה מראש

פורסם

תחליף חזרה את הלוחות אם יש לך איזשהו רצון לעשות אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

ברצינות?! :o אררר... הלוח הזה נעול לאוברקלוק?

אני לא יכול להחזיר אותם כי הABIT שלי הלך... ואין עליו אחריות ולא מצאתי את הבעיה (גם לא הפורום) אז מסרתי אותה לאיזו מעבדה שאני קצת סומך עליהם... בן שר**טה המוכר הזה אני יגיד לו שיביא לי לוח אחר... אווו ואז שוב פעם לפרמט ועוד פעם כל הבלאגן הזה :pissed:

פורסם

סביר להניח שהוא לא נעול, אבל אין מה להשוות יכולות אוברקלוק בין צ'יפסט של SIS ובין 865PE...

פורסם
  • מחבר

אז רגע, זה אפשרי לעשות OC למעבד שלי דרך הלוח אם זה? כי אין אפשרות בכלל אז אני הולך מחר על הבוקר להחזיר לו את הלוח...

וגם אם כן אפשר, לכמה אני יוכל להגיע איתו עם המעבד 2.6 שלי? יותר מ3.2 MHZ או פחות?

פורסם

תנסה ותראה, לא צריך להיות יותר מדי מסובך למצוא את האופציות האלה ב-BIOS

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי והעליתי קצת... אם ב ABIT הייתי מגיע ל 3.2 במקס (בגלל הזכרונות) ובאסוס אני מגיע ל 3.15 זה אומר שהמגבלה כרגע היא הצ'יפסט של SIS או שאני אמור להוריד את המהירות של הזכרונת ואז להעלות את המהירות של המעבד בשביל להגיע למהירות גבוהה יותר?

פורסם

נשמע שהצ'יפסט מונע ממך מלהגיע ל-3.2

יכול להיות שהוא לא עומד בבאס ויכול להיות שהוא לא עומד במהירות הזכרון

תנסה לשנות מחלק בשביל לבדוק אם זה עניין של בקר זכרון או של באס

פורסם

יש לי את אותו לוח ושום דבר מני לא מנע ממני להגיע ל4000 לא יציב...

3800 הגעתי...

יש שם בלשונית הAdvenced מש'ו שמסומן לך על Standart תשנה אותו לManuel ותתחיל לעלות FSB :)

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים