עבור לתוכן

טראקבול - בעד/נגד, המלצות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות.

קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול.

תודה רבה מראש,

מיכאל ספיר

פורסם

קודם כל היי מיכאל(יש סיכוי שאתה לא זוכר אותי אבל anyways)

מהניסיון שלי עם טראקבול הוא מאוד מתאים למשחקים ממבט עליון ועבודה רגילה במחשב....(אסט',תפקידים ממבט איזומטרי)

במשחקי פעולה הוא יכול להיות מעצבן, למרות שיש אנשים שמעדיפים טראקבול במשחקי פעולה.

לפני שאתה רץ לקנות,תנסה לעבוד עם טראקבול,תראה אם נוח לך,ואז תחליט אם לקנות אחד(לפעמים לוקח שבוע להתרגל).

אני יכול להמליץ על כל טראקבול של לוגיטק.

פורסם
  • מחבר

הניק שלך נראה מוכר, והאווטר שלך מעיד על טעם משובח במוזיקה - הכרנו בגיימר מתישהו?

בעקרון אני משחק כיום בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים - יותר במדוייק, אני משחק כמעט ורק ב- Civilization 4, ויש לי תכנון להמשיך ב- Planescape: Torment מתישהו. בכל אופן רוב הזמן אני סתם מדפדף באינטרנט או משתמש בתוכנות אחרות ככה שזה שאלה של נוחות כללית.

הייתי מת לנסות כמה ימים טראקבול לפני שאני קונה משהו, אבל אני בספק שחנויות יסכימו לדבר שכזה ואני לא מכיר מישהו עם טראקבול טוב... מהמעט שאפשר לדעת מזה שמשחקים קצת עם טראקבולים בתצוגה באופיס דיפו, ומזה שניסיתי פעם טראקבול ישן ישן של לוג'יטק שחצי עובד, נראה לי שזה נוח לי ברמה העקרונית. אני בעיקר שואל כדי לברר אם יש אנשים שהשתמשו הרבה זמן בטראקבול והגיעו למסקנה שזה דפוק, וכדי לקבל המלצות ספציפיות על טראקבולים לפני שאני קונה.

פורסם

משתמש ותיק בטרק בול של לוגיטק (סביבות חמש שנים). ניסיתי לעבוד עם עכבר רגיל אלחוטי אבל זה פשוט לא אותו דבר. מה שכן הוא מצריך תחזוקה גבוהה (אצלי לפחות צריך לנקות בערך כל שבוע-שבועיים) אבל שווה את זה לפי דעתי. אם הייתי צריך לקנות אחד חדש הייתי הולך על זה :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130763

כמובן לנסות לפני שאתה קונה בלה בלה בלה.

פורסם
  • מחבר

משתמש ותיק בטרק בול של לוגיטק (סביבות חמש שנים). ניסיתי לעבוד עם עכבר רגיל אלחוטי אבל זה פשוט לא אותו דבר. מה שכן הוא מצריך תחזוקה גבוהה (אצלי לפחות צריך לנקות בערך כל שבוע-שבועיים) אבל שווה את זה לפי דעתי. אם הייתי צריך לקנות אחד חדש הייתי הולך על זה :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130763

כמובן לנסות לפני שאתה קונה בלה בלה בלה.

אבל איך לנסות לפני שאני קונה?

ועוד דבר - עדיף דווקא טראקבול של האצבע הגדולה? כשחיפשתי ברשת המלצות ראיתי באיזה מקום שכאלה של שלושת האצבעות האמצעיות זה יותר טוב. :פ

פורסם

מה צריך לנקות שם את הכדור??

פורסם
אבל איך לנסות לפני שאני קונה?

תצטרך לחפש חנויות שמראות עכברים בתצוגה (אופיס דיפו לדוגמה), זה יהיה קשה למצוא חנות כזו כי העכברים האלה לא כל כך נפוצים.

ועוד דבר - עדיף דווקא טראקבול של האצבע הגדולה? כשחיפשתי ברשת המלצות ראיתי באיזה מקום שכאלה של שלושת האצבעות האמצעיות זה יותר טוב. :פ

רק אתה יכול לענות על השאלה הזו, אני מעדיף כזה שמשתמש בבוהן.

מה צריך לנקות שם את הכדור??

בשלי כן כי הוא די ישן, לא יודע מה קורה בחדשים.

פורסם

גם אני מעדיף אחד שמתמש בבוהן...הרבה יותר נוח...

מיכאל-כן...מלפני שנה בערך,פליט פורום תפקידים המאוחד...(לאחר הפיצול פשוט נעלמתי מגיימר,למרות שחבר שלי שם עדיין מגיב עם המשתמש שלי)

פורסם
  • מחבר

איזה ביאוס... הלכתי עכשיו לקניון מלחה כאן בירושלים, וגם באופיס דיפו וגם בבאג לא היה להם אף טראקבול אחד.

אפשרי שאני פשוט אהמר על משהו ואזמין. :-\

פורסם

בלאספאט! :yelclap:

ניסיתי טראקבול מספר פעמים וזה היה נחמד למדי, בעיקרון אתה לא חובב משחקי פעולה אז אין שום סיבה שלא יהיה לך כדאי לעבור.

אם אתה רוצה "להמר" על משהו להזמין תזמין של לוג'יטק.

תלך על הTrackMan עו על הMarbel, הטראק הוא לאגדול והמארבל לאצבעות האמצעיות, שניהם שם לוג'יטק.

נ.ב.

אם בסוף אתה לא הולך על טראקבול תקנה את הMX518 שהוא פחות או יותר העכבר הטוב ביותר בשוק כיום לדעתי ^_^

עריכה:

מה אתה מתפלא שאתה לא מוצא בקנין?

תלך לחנות מחשבים שמתרכזת בחומרה וציוד היקפי או שתריץ חיפוש בwww.zap.co.il ותמצא חנות באזור שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים