עבור לתוכן

עזרה בקניית צורב LG או LITE ON???...

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני החברות האלה,

מה אתם אומרים???...

אני רוצה צורב אמין ואיכותי...(:

תקציב 400 ש"ח...

פורסם

lite on כל הדרך.

LG סתם זולים ויש להם HYPE לא נורמאלי בארץ.

פורסם

אישית יש לי LG X32 שצרב לפחות 200-250 דיסקים בלי כל בעיה...בשקט בשקט כמו נינג'ה....לא יודע על LITE ON אבל אני מרוצה - שווה כל שקל.

פורסם

Plextor and Lite-On נחשבים לצורבים הטובים ביותר. לפלקסטור יש תמיכה טובה יותר ויכולות Audio Ripping טובות יותר (ומסוגל להתגבר על רוב ההגנות של דיסקי Audio). ה Lite-On לעומת זאת תומך ב Correct EFM encoding מה שאומר שהוא מסוגל להתגבר על Safedisc 2.51 (מקס פיין למשל השתמש בהגנה הזאת) בצורה טובה יותר מהפלקסטור שלעיתים יוצר עותק שקריא רק בפלקסטור עצמו. עוד יתרון הוא ש Lite-On מתמחרים את הצורבים שלהם הרבה יותר בזול ובניגוד לרוב המקרים ללא סיבה הקשורה לאיכות המוצר. בלי להכיר את ה LG (ואני לא מכיר), הייתי הולך בשקט על Lite-On ויודע ששמתי אצלי בבית את אחד הצורבים הטובים ביותר בשוק.

פורסם

אני לא מסכים.

יש לפחות עוד שתי חברות מובילות לצורבים.

אגב, בעזרת amplify weak sectors, תוכל להתגבר עם רוב הצורבים היום על הגנות כמו safe disc.

אודיו ריפינג זה לא משהו שצריך להתשב בו יותר מדי היום מאחד ורוב הריפים היותר חכמים היום נעשים בעזרת Image שאנו יוצרים על הדיסק הקשיח ומשם אל הצריבה.

עכשיו.. בקשר לטעויות כתיבה, לlite-on יש מספר בעיות בקטע הזה, בעיקר משום מה בצריבה על דיסקים של 74 דקות.

מספר הטעויות עולה בצורה דרסטית ולכן, למרות המחיר והיכולות שלו, הלייטאון הוא לא הפייבוריט שלי..

פורסם

Nova: מה המקור שלך לטענה על הבעיות בצריבה? מעניין אותי גם לקרוא.

ואגב, לא כל כונן תומך ב AWS, וזה לא פותר תמיד וב-100% את בעית SD 2.51. תמיד עדיף כונן שתומך ב Correct EFM encoding ואז הוא יוצר עותק 1:1 בלי פוילשטיקים.

בקשר ל Audio Ripping, לא הבנתי למה התכוונת כשדיברת על לעשות Image ואז לכתוב. כוננים שיש להם בעייה עם ההגנות לא יהיו מסוגלים לקרוא את הדיסק בשביל ליצור את ה Image הנ"ל.

פורסם

Nova: מה המקור שלך לטענה על הבעיות בצריבה? מעניין אותי גם לקרוא.

ואגב, לא כל כונן תומך ב AWS, וזה לא פותר תמיד וב-100% את בעית SD 2.51. תמיד עדיף כונן שתומך ב Correct EFM encoding ואז הוא יוצר עותק 1:1 בלי פוילשטיקים.

בקשר ל Audio Ripping, לא הבנתי למה התכוונת כשדיברת על לעשות Image ואז לכתוב. כוננים שיש להם בעייה עם ההגנות לא יהיו מסוגלים לקרוא את הדיסק בשביל ליצור את ה Image הנ"ל.

אני אשלח לך לינק עוד מעט בקשר לטעויות בצריבה, קראתי על זה בReview כלשהו. אני אמצא את זה.

כל כונן מסוגל לצרוב עם אופציית ה amplify weak sectors אך לא כולם צורבים את המידע באופן מושלם. הצורבים הבינוניים ומטה.

למי אכפת מצורבים עם בעיות הגנה?

במילא לא תשתמש בכונן כדי לקרוא את הדיסק אלא תשתמש ב cd-rom (כמו 90% מאיתנו).

פורסם

שאלות ודיונים על שתי החברות האלו התקיימו הרבה בטווח של החודש וחצי האחרונים, ולא נעשו כל שינויים דראסטיים בתעשייה. יתרה מזאת, בראש הפורום ישנו סטיקי המפנה לדיונים על צורבים.

הת'רד ננעל מסיבות מובנות.

כפתור הsearch.gif לא נמצא שם בשביל היופי, נא להשתמש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים