פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים קצת דיון "מפגר" זה בעיקר תלוי במעבד יותר מהלוח וגם לזכרונות יש חלק אני חושבד"א עד לווינדוס לוקח 4 שניות אצלי ואחריי זה זה תלוי כמה קווים הוא עושה בד"כ 3-4 אז ככה שיוצא 15 שניותamd3000+ venice @ 2100hz
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים זה דיון מפגר כי זה לא קשור למעבד זה קשור יותר ליך הרד דיסק והבצים שבו אם ההרד דיסק ריק ומאוחה וקני מזבל אז המחשב יעלה מהר יותר
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים זה דיון מפגר כי זה לא קשור למעבד זה קשור יותר ליך הרד דיסק והבצים שבו אם ההרד דיסק ריק ומאוחה וקני מזבל אז המחשב יעלה מהר יותר מה שהוא אמר, רק בלי שגיאות הכתיב
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים 5 דקות בערך עד שהמחשב יהפוך להיות שמישבהתחשב בעובדה שלא עשיתי פורמט כבר 3 שנים +אני מרוצה מאוד כי אחריי שהוא עולה הוא טס כמו תמיד
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים 5 דקות בערך עד שהמחשב יהפוך להיות שמישבהתחשב בעובדה שלא עשיתי פורמט כבר 3 שנים +אני מרוצה מאוד כי אחריי שהוא עולה הוא טס כמו תמידאיך אפשר לא לפרמט 3 שנים???אני כל חודשיים, שלוש מפרמט...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ששומרים על מערכת ההפעלה מכל מיני מזיקים ומתקינים רק מה שבאמת נחוץ הכל עובד יופי
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים איך אפשר לא לפרמט 3 שנים??? אפשר ועוד איך אצלי המחשב עולה לפעמים תוך 40 שניות, לפעמים תוך 20... בהתחשב בעובדה שלא עשיתי פורמט מאז שקניתי את המחשב (8 חודשים)... ולא איכפת לי תוך כמה זמן הוא עולה לי, העיקר זה עבודה- ובזה המחשב שלי אלוף :-* :-* :-*
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני כל חודשיים, שלוש מפרמט...מוגזם מאוד,כמו שcasioman אמר אם שומרים את מע"ה ממזיקים, וגם לא להעמיס עליה ע"י תוכנות לא נחוצות, היא יכולה לשרת הרבה זמן.עריכה:תוך כמה זמן עולה? למי איכפת?אני מבצע ריסטרט למחשב פעם ב5-6 ימים... לפעמים פעם בשבועיים. אז ה15-20 שניות שהמערכת עולה אמורים להזיז לי?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים בערך 2 דקות ... הוא עולה , עושה defrag לMFT ולpage file , מפעיל את עצמו מחדש , ורק אז עולה ... אולי אפילו יותר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.