עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד 64BIT

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם אני חייב על מעבד של 64 BIT לשים ווינדוס עם 64 או שאני יכול לשים ווינדוס רגיל?

פורסם

גם וגם!! אין שום בעיה!!!

פורסם

כרגע עדיין מומלץ וינדוס "רגיל", הוינדוס 64 בעייתי במשחקים\תוכנות.

אני בטוח שזה ישתנה בויסטה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה

פורסם

a-gold, תודה ל AMD (ונכון גם אינטל יודעים כיום לעשות זאת אבל הם קנו את הטכנולוגיה מ AMD אז זה לא חוכמה ;)) אתה יכול לפעיל איזו מערכת הפעלה שאתה רוצה, כלומר מבוססת 64 ביט או 32 ביט על המעבד שלך והוא ידע לעבוד עם שניהם בלי שום בעיה, כל זאת תו"כ שמירה על ביצועים טובים.

כמו שנאמר כבר, ה Windows XP 64 הנוכחי, הוא בעצם המרה של ה XP 32 ביט לעבודה ב 64 ביט, ולכן הוא בעייתי, הן במחינת ביצועים והן מבחינת תמיכה ותאימות של תוכנות אחרות, שלא נדבר על דרייברים.

הויסטה אמור לתמוך בעבודה ב 64 ביט בצורה "טבעית" ולכן מקווים שהוא סוף סוף יביא את השינוי ואת המעבר המיוחל לעבודה ב 64 ביט (במחשבים ביתיים) ועם כל היתרון בביצועים שנגזר מכך.

פורסם

אני התקנתי את ה64 BIT סתם בשביל לראות איך הוא אבל לא עבר חצי שעה וחזרתי לווינדוס הרגיל. אין עדיין דרייברים כמעט לכלום כמו שצריך . צריך עוד לחכות עם זה, הויסטה אני מניח כבר יהיה יותר רציני

פורסם

תיקון קטן לשועל

אינטל לא קנתה כלום מ AMD, כל אחת מהן יכולה להשתמש בפטנטים של השנייה ללא תמורה בגלל החוזים החוצים שיש ביניהן כבר המון שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים