פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים שלום.האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים?אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו).תודה.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים תבדוק את אחד העכברים של רייזור.הם מתאימים גם לשמאלים וגם לימנים ונועדו לגיימרים.אבל לפני שאתה מזמין אחד כזה תשתמש בו לפני כי אני באופן אישי לא הסתדרתי איתו במה שנוגע לנוחות וכפתורים צדדים.אבל זה רק אני, אולי אתה תסתדר איתו מצויין.יש עליו חוות דעת באתר.http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/וזה מה שכתבו עליו לגבי Counter Strike"רשמינו מהשימוש בעכבר במשחק זה הם מעורבים. בעוד שבשימוש בכלי נשק מדויקים כגון רובי הצלפים והאקדחים העכבר מדגים היטב את יתרונות חיישן הלייזר, בעת השימוש בכלי הנשק האוטומטיים (בייחוד אלו בעלי רתע חזק), היתרון של הלייזר הורגש פחות."
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אין עכברים טובים לשמאליים.לפחות לא כאלה שמיוצרים באופן מסחרי בתפוצה גדולה.עדיף לך ללכת על סימטריים.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים razoer dimonback אם הייתה ימיני ההיתה יכול להשתמש ב mx510 שהוא העכבר הכי טוב שניסתי וניסתי הרבהms ie 3 כמו של היטון והוא נחמד ממש נחמדms ie 4 אחיזה יותר נוחה ויותר קל לכוון הכווונת טסה ממשmx 310 העכבר הזה ממש טוב עדיף על ה ie 3 ו 4 אבל החסרון שלו שצריך יד קטנה בשבילו אם יש לך יד קטנה אחלה עכברmx500 העכבר הכי נוסטלגי שיש בקיצר אחלה עכבר מזיין כול עכבר בשוק mx510 היורש האגדי מנוע הרבה יותר טוב שליטה לא מהעולם הזה ועיצוב חבל''ז mx518 כמו ה 510 חוץ מ dpi הגבוה שיותר שממש אי אפשר לשחק איתו זה סתם גימיק לפי דעתי וdp הגבוה לא שימושי כמו מכוניות שיש להם top speed 700kmh כי בחיים לא תנצל כזה דברg5 אחיזה על הפנים כול היד נהיית זיעה לאחר זמן ממשוך וכמו ב 518 הdpi לא שימושי והסט משקולות ממש מעפן ולא שווה תכסף הדבר היחדי שטוב בו שמצאתי זה הסליבניג לכבל של העכבר שמנוע חיכוך עם הושלחן ה dimonback נכנס בין ה mx500 ולבין ה 510 גם אחלה עכבר יש לו אחלה מנוע ממש טוב אבל כמו שאמרתי ה dpi 800 ומעלה לא שימושי וחבל בעקרון לכול מי שלא יכול לשתמש ב mx510 אני ממליץ על הדימון כי הוא כמעט אותו דבר מבחינת מנוע והוא מתאים לאנשים כמוך שמלאנייםתהנה
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים ms ie 3 כמו של היטון והוא נחמד ממש נחמד ms ie 4 אחיזה יותר נוחה ויותר קל לכוון הכווונת טסה ממש ... mx500 העכבר הכי נוסטלגי שיש בקיצר אחלה עכבר מזיין כול עכבר בשוק mx510 היורש האגדי מנוע הרבה יותר טוב שליטה לא מהעולם הזה ועיצוב חבל''ז mx518 כמו ה 510 חוץ מ dpi הגבוה שיותר שממש אי אפשר לשחק איתו זה סתם גימיק לפי דעתי וdp הגבוה לא שימושי כמו מכוניות שיש להם top speed 700kmh כי בחיים לא תנצל כזה דבר g5 אחיזה על הפנים כול היד נהיית זיעה לאחר זמן ממשוך וכמו ב 518 הdpi לא שימושי והסט משקולות ממש מעפן ולא שווה תכסף הדבר היחדי שטוב בו שמצאתי זה הסליבניג לכבל של העכבר שמנוע חיכוך עם הושלחן מה קשורה כל החפירה הזו לדיון על עכבר לשמאליים?! ולנושא, אני יכול להמליץ מנסיון על הmx310 שהו סימטרי לחלוטין. הוא דורש מעט זמן הסתגלות אבל ברגע שמתרגלים הוא אחלה. בהתחשב במחיר שאפשר להשיג אותו ובביצועים שהוא נותן (לא הרגשתי הבדל בינו לבין ה510) לדעתי הוא ממש מציאה.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אישית הייתי מעדיף עכבר של microsoft על פני רייזר, אז תנסה להשיג IE 3.0 ואם לא תצליח אז תיקח 1.1הMX310 או הG1 של לוג'יטק הם גם אפשרויות שכדאי לך לבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.