פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים שלוםעקב המאמר של מריחה נכונה של גריז תרמי על המעבד והצלעות קירור.ניקיתי את המעבד עם צמר גפן ואלכוהול 95%. הכל הולך תקין, אבל אני נתקל בבעיה שמה שנראה כמין מדבקה שחורה על חלק מסוים במעבד - מצרף תמונה המסבירה את המצב.השאלה אם זאת אכן מדבקה (ניתן להרגיש הבדלי מדרגה/גובה בין החלק השחור שנראה כמדבקה לבין שאר המעבד בצבע כסוף) ואם כן האם צריך להוריד את זה או שצריך להשאיר את זה.אשמח על כל עזרה הכי מהירה על מנת שאוכל להמשיך בתהליך.תודה רבה לכל העוזר הישר[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים זה נראה לי גוש של המחשה הקודמת שלא מרחו פשוט שמו ככה ולחצו עיל ה תמעבד או מדבקה או חלק מהפד התרמי הישן קיצר קח סכין קטנה ובזהירות מבלי לשרוט תחלק הכסוף תשייף את החלק הארור
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר תודה על התגובותהורדתי את המדבקה מהמעבד בעדינות בעזרת סכין ניתוחים בהצלחה וללא שריטות, אם תסתכלו בתמונה נוספת שצירפתי, נחשף ממתחת למדבקה הדפס כלשהו טבוע במעבד...!!מה זה נראה לכם??ובנוגע לעיגול ליד...מהו?אודה על כל תשובה מהירה על בננוגע לבעייתי (אני עם מחשב פתוח) על מנת לסיים את התהליךתודה רבה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים ההדפס מציין את סוג המעבד ושהוא מקורי משהו כזה לא חשוב ויש את זה על כול מעבד והעיגול מכון לאיזה כיון צריך להכניס את המעבד לפני התושבת גם מבלי לשבור תפינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.