עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 4500+- ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצאתי דרך להוריד את המחיר.

חנות שדרכה אני קונה הרבה מוצרים נלווים - זכרונות, כוננים וכו' מציעה מחירים זולים יותר

על המסך, HD, צורב DVD וכ. מסך.

אם אני אקנה את המוצרים הנלווים דרכה, אני אחסוך עוד 210 ש"ח וזה מחזיר אותי לתקציב שלי.

מה אתם אומרים? כדאי לעשות את זה?

עד עכשיו אני תמיד הייתי מרוצה מהשירות בחנות הזאת והם החליפו לי חומרה מקולקלת בחדשה מהשקית.

ועוד שאלה. אני יודע שהרבה חברות טוענות שאם מציגים להן מחירים זולים משלהן על מוצרים אז הן נותנות את המחיר הנמוך בתוספת הנחה.

מישהו יודע אם זה נכון לגבי KSP ונועה? ואם כן אז מה הן מציעות(איזה הנחה בדיוק)?

ועוד שאלה על המעבד:

מה ההבדל בין AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ל- Sempron 3000+ (S-754 כי ההבדל מחירים ביניהם הוא רק 20 ש"ח ואם השני יותר טוב

אני אעדיף אותו מן הסתם. ואם אני לוקח אותו, האם אני צריך לוח אם אחר?

פורסם

ההבדל הוא לא משמעותי, פשוט 939 פינים במקום 754, ה939 יותר חדש, ויש לו מבחר גדול יותר של לוחות אם נדמה לי.

בעיקרון הוא גם בגסיסה כך שזה לא ממש משנה.

ב. כן, תצטרך לוח אחר תואם.

ג. שים לב שזה לא רק 20 שקל כי על ה939 כתוב tray מה שאומר שהוא בא בלי איוורור ועם אחריות לשנה בלבד במקום השני שבא עם איוורור ו3 שנים אחריות (ככה זה בד"כ מבחינת אחריות) כך שאם תיקח את הטריי תאלץ לקנות גם קירור באיזה 50 שקל. סה"כ יוצא לך +75 שקלים בערך.

פורסם
  • מחבר

מצאתי דרך להוריד את המחיר.

חנות שדרכה אני קונה הרבה מוצרים נלווים - זכרונות, כוננים וכו' מציעה מחירים זולים יותר

על המסך, HD, צורב DVD וכ. מסך.

אם אני אקנה את המוצרים הנלווים דרכה, אני אחסוך עוד 210 ש"ח וזה מחזיר אותי לתקציב שלי.

מה אתם אומרים? כדאי לעשות את זה?

עד עכשיו אני תמיד הייתי מרוצה מהשירות בחנות הזאת והם החליפו לי חומרה מקולקלת בחדשה מהשקית.

ועוד שאלה. אני יודע שהרבה חברות טוענות שאם מציגים להן מחירים זולים משלהן על מוצרים אז הן נותנות את המחיר הנמוך בתוספת הנחה.

מישהו יודע אם זה נכון לגבי KSP ונועה? ואם כן אז מה הן מציעות(איזה הנחה בדיוק)?

ועוד שאלה על המעבד:

מה ההבדל בין AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ל- Sempron 3000+ (S-754 כי ההבדל מחירים ביניהם הוא רק 20 ש"ח ואם השני יותר טוב

אני אעדיף אותו מן הסתם. ואם אני לוקח אותו, האם אני צריך לוח אם אחר?

אז אני מבין שלא לקחת את ה-939 שנתת לי במפרט שלך, אלא את ה-754. תודה על כל העזרה והייעוץ, זה ממש עוזר לי.

למישהו יש תשובות לשאר השאלות?

פורסם

תראה בעיקרון, פשוט כי זה יותר חדש הייתי לוקח את זה, השאלה היא כמה בעיות זה יוצר לך, אם בכלל, הן מבחינת תקציבית והן מבחינת הקנייה, כלומר קנייה מחנויות שונות וכדומה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התשובה, אז איזה מעבד עדיף? ה-939 או ה-754? (אמרו לי שה-939 בתהליכי גסיסה?!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים