עבור לתוכן

הזמנתי היום את המפרט, ב8000 שקל, כנסו לראות

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני כמעט שלם עם המחשב, ראיתי במציאות את הטרנספורמר והתרשמתי ממנו ממש.

1950 ¤ 1

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1

SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 ¤ 1

WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1

eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1

NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1

כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1

Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1

TOPOWER TOP-550P5 550W 415 ¤ 1

CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1

ADVICE ECOM 700VA 450 ¤ 1

THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 7990

המחשב נקנה מNOACOMP.CO.IL

המחשב מיועד למשחקים, OC קל בעתיד לכרטיס מסך ולמעבד.

בעתיד אני אעשה מערך SLI וישדרג את הזכרונות.

מה אתם אומרים על העסקה? אין מה לחשוש מהטופ פאוור. לגבי הכרטיס מסך של הEVGA קראתי קצת על הבעיות שהיו איתו בכל מקרה בנועה אמרו לי שזה הכרטיס הכי נמכר שיש להם ולא חזרו אליהם עוד כרטיסים של EVGA.

פורסם

מצויין, תתחדש. :yelclap:

פורסם

א. איך תעשה מערך SLI בדיוק אם הלוח לא תומך בכך? (אני זוכר שפעם היה אפשר לפרוץ את זה, אבל הבנתי שזה כבר נחסם, בכל מקרה חייבים גם גשר).

ב. הזיכרון סביר להניח דיי יגביל את האוברקלוק שלך אם תנסה.

ג. רמקולים - כבר הייתי קונה ב-20 שקל, וכשיש לך סכום נכבד יותר קונה משהו רציני.

ד. לא יודע בקשר לבעיות עם eVGA, אבל ברור שהם לא יגידו לך אם היו כאלה.. ומן הסתם הם מוכרים הרבה כאלה.. כי זה ה-7800GT היחידי שיש להם במלאי חוץ מ-Gigabyte.. (לפי האתר שלהם).

שכחת להעתיק את המעבד, אבל לפי המחיר אני מניח שמדובר ב-3800 כפול ליבה..

תתחדש.. ;)

פורסם
  • מחבר

א. איך תעשה מערך SLI בדיוק אם הלוח לא תומך בכך? (אני זוכר שפעם היה אפשר לפרוץ את זה, אבל הבנתי שזה כבר נחסם, בכל מקרה חייבים גם גשר).

ב. הזיכרון סביר להניח דיי יגביל את האוברקלוק שלך אם תנסה.

ג. רמקולים - כבר הייתי קונה ב-20 שקל, וכשיש לך סכום נכבד יותר קונה משהו רציני.

ד. לא יודע בקשר לבעיות עם eVGA, אבל ברור שהם לא יגידו לך אם היו כאלה.. ומן הסתם הם מוכרים הרבה כאלה.. כי זה ה-7800GT היחידי שיש להם במלאי חוץ מ-Gigabyte.. (לפי האתר שלהם).

שכחת להעתיק את המעבד, אבל לפי המחיר אני מניח שמדובר ב-3800 כפול ליבה..

תתחדש.. ;)

1. את הלוח קיבלתי ליום הולדת, משמע לא הוצאתי עליו שקל מכספי, כשאני ארצה אני אקנה לוח SLI

2. אני לא עושה זכרון OC לזכרונות וגם הOC לא יהיה כבד. חוץ מזה שבVALUE סמסונג הכי טובים.

3. בקשר לרמקולים, הרמקולים בבית נהרסו לי אז קניתי ב70 שקל לא ביג דיל וגם רמקולים זה ממש לא משו שמשמש אותי זה מה שהיה הכי זול וזה מה שאני צריך(אני גם ככה שומע 90 אחוז מהזמן באוזניות).

4. היה להם לדטק במלאי, POF צריך להגיע להם והיה עוד כמה. הוא שכנע אותי שם לקחת EVGA שאמרתי לעצמי כבר שאם הדבר הכי קטן שיקרה לי עם הכרטיס מסך הוא ישר יחליף לי אותו.

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק אני יכול להיות רגוע נכון? ואיך הספק עם האל פסק?

פורסם

שניהם מעולים לפי כל מה שזכור לי וכל מה שקראתי. חברות איכותיות,

דגמים רציניים במחירים נורמליים.

פורסם
  • מחבר

איך הPFC של הספק הזה? נורמלי<?

פורסם
  • מחבר

יש אולי עוד תגובות על המפרט שהזמנתי, כי אם יש משו שממש ממש היה טעות יש לי זמן לשנות אז בבקשה תביעו דעתכם.

פורסם

אני גם אזמין מפרט דומה. איזה מעבד בחרת?

אני גם דיברתי עם נועה היום ואמרו לי שיש להם נסיון טוב מאוד עם EVGA. שאלתי אותם לגבי point of view ואמרו לי שהם חברה מעולה, אבל ה-EVGA מהיר יותר. (ה-OC מהמפעל יותר חזק משל POV, ואולי בגלל זה יש בעיות איתם, או שפשוט בעיה ביצור של הזכרונות בדגמים האלה -זו כבר השערה שלי.)

אז ככה זו החלטה שלך, אני מתלבט בין שתי החברות האלה. הייתי הולך אוטומטית על EVGA, אבל אחרי שנכנסתי לפורום הרשמי של החברה נבהלתי מכמות התלונות שהיו שם על הדגם הזה.

אני הייתי מציע לך להשאר עם הלוח שלך ולא להחליף בעתיד לSLI. ואם אתה מחליט שאתה לא רוצה SLI אז תלך על הספק הזה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015

עריכה:

אולי כדאי לך להוסיף שני מאווררים של Tt 120MM:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2878

שקטים יחסית, וזרימת אוויר טובה.

פורסם
  • מחבר

ערב טוב ותודה על התגובה,

1.קניתי מעבד AMD 3800X2.

2. המוכר בחנות כל כך התלהב מEVGA שמבחנתו הכרטיס שלה הוא הטוב בעולם. הוא אמר שזה הכרטיס הכי נמכר אצלהם ובינתיים אף כרטיס אחד לא הוחזר. הוא הבטיח לי שעל כל פיפס קטן יהיה אפשר לבדוק הכל במעבדה ואם צריך להחליף.

מה גם שהOC שמגיע עם הEVGA מהמפעל מתקרב מאוד לOC שמגיע עם הלדטק אקסטרים, וזול ממנו בכ-400 שקל.

בכל מקרה אשמח אם תפנה אותי לתגובות מהפורום הרישמי של החברה כי אני עד עכשיו לא נתקלתי בשום תגובה, תביא לינק ישיר בבקשה.

בקשר לספק כוח לקחתי של טופ פאוור 550W הוא כל כך התלהב ממנו בחנות, והתלהב שהוא דומה כל כך לOCZ אפילו בדרך שהוא מגיע בתוך הקופסה, התלהב מהביצועים שלו, ואני הרשתי לעצמי לקחת אותו, ספק טוב מחיר נמוך, שווה.

בקשר למאווררים, אתה מציע לי להוסיף שני מאווררים בגלל הרעש בטרנספורמר? או בגלל שהזרימת אוויר בו לא טובה?

כי הרעש לא מפריע לי, אני חי 10 שנים עם שדה תעופה בחדר ועדין אני לא חרש.

:)

פורסם

למה אתה עושה 2 הודעות ברצף כל הזמן???????

פורסם

כי כנראה שאזהרה אחת לא מספיקה לו, אז הנה השנייה. תתחיל להתאמן על כפתור עריכה כי בשלישית תושתק\תורחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים