פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים הבליסטיקס ללא ספק...למי שרוצה לדעת, ה Ballistix הללו הם הזיכרונות הכי טובים ל OC ל 2GB, בתצורה של 1GB X 2.התוצאות ב XS מדברות בעד עצמן, יש מספר אנשים שהגיעו איתם ל 300 MHZ !!! והשאר מסתובבים על ה 280-290. 8)להזכירכם סטיקים של 1GB !!, מהירות מכובדת אפילו לסטיקים של 512MB.אחרי הבליסטיקס מגיעים במקום שני אך עדיין מכובד ה ZX של G.Skill.ashkenazone- אפשר לדעת יפה מאד לאן ה ZX מגיעים, פשוט צריך לחפש ב XS, כמו כן שימו לב שיש כמה גרסאות ל G.skill, יש על זה הסבר ב XS.בהצלחה.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים לא לא, אני מכיר כמה, יש ויש, תמיד התוצאות יפות אבל הטווח הוא יחסית רחב, אבל אני לא מאמין שמגיעים לפחות מ250. בטח מגיעים לסביבות ה270-80.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים הבאליסטיקס עדיפים, יש להם צ'יפים שעברו טסטים יותר מחמיריםThe-Foxשים לב ש Crucial כבר לא מייצרת את הבאליסטיקס בנפחים של 1GBומדובר כאן על 512MB
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים כאן יש לך המון מידע על הבאליסטיקסאמנם זה על סטיקים של ג'יגה, אבל הצ'יפים זהים
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ליאור, תודה על הטיפ, אני כבר לא כל כך בעיניינים, אני חשבתי לעבור ל 2 GB לא מזמן אבל אני אחכה ל AM2 שיביא אלינו (אנשי AMD :-)) את ה DDR II, שלא כל כך יקר לסטיקים של 1 GB וגם מהווה שיפור מבינת מהירות, למרות שאני לא יודע כמה ההבדל בביצועים יהיה מורגש מול TCCD ב 600 MHZ בתזמונים של 2.5 -3-3-7.בכל מקרה זה שה בליסטיקס לא מיוצרים יותר בסטיקים של 1 GB לא משנה את העובדה שהם טובים יותר מה ZX והם עדיפים.
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הוא אמר את זה בגלל שלפעמים בנפחים שונים לאותה סדרה מקבלים צ'יפים שונים וכמובן עם זאת אפשרויות OC שונות.
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הבעיה עם הבאליסטיקס זה להשיג אותםמ CRG היבואן בארץ לא תצליח להשיג אותם כנראה, כי Crucial הפסיקו את הייצור שלהם והם ייתנו רק סטיקים כאלה במסגרת RMAמה גם שמעטים ה TCCD שעושים 600 על 2.5-3-3 או 2-3-3 (רובם ככולם GeiL ONE או G.Skill FF)
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הבעיה עם הבאליסטיקס זה להשיג אותםמ CRG היבואן בארץ לא תצליח להשיג אותם כנראה, כי Crucial הפסיקו את הייצור שלהם והם ייתנו רק סטיקים כאלה במסגרת RMAמה גם שמעטים ה TCCD שעושים 600 על 2.5-3-3 או 2-3-3 (רובם ככולם GeiL ONE או G.Skill FF)באסה, אבל מה זה RMA? (תזכיר לי)סתם! אעלק תזכיר לי! אני לא יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.