פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר כבר בדקתי .. לא עונים שם על השאלות שלי בשפה נורמלית.. אני אשמח אם פשוט תענו על התשובה בקצרה.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. כן 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? בין 3 עד 6 משחקים 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? לא מקבל כלום 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. toto.org.il 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? סכום זכיה כולל זה כמה אתה תזכה(לא רווח שהוא זכיה פחות השקעה אלא זכיה) תודה. בקשה
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. הנה טיפ: אל תמלא. חבל על הכסף. מה אתה חושב? שהם מטומטמים? זה מסודר ככה שהם ירוויחו.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אם כבר להמר אז בויקטור צ'לנדרWWW.VCBET.CO.ILלזכות בווינר מאוד קשהאיש אחד אמר שלאנס אמסטרונג אמר שיותר קל לזכות בטור דה פראנס מאשר בטור בווינרלנחש מינימום 3 משחקים זה די קשה באינטרנט אתה יכול להמר על משחק אחדוהיחסים שהווינר נותן יותר קטנים בכ 20 אחוז מהיחסים שנותנים באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.