פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר האמת אני מחפש קצת מידע על איך לערוך סרטי וידיאו ביתיים, החל מאיזה כרטיס אפשר לדגום את הוידיאו (אנלוגי מן הסתם, Hi8).המטרה היא כמובן לדגום וידיאו, לערוך אותו, ולהקילט אותו חזרה לקלטת VHS או Hi8.- האם בכלל יש טעם לדגום את הוידיאו עם כרטיס טלויזיה פשוט מבוסס bt878, כגון Flyvideo..(כלומר האם הדגימה תיהיה מספיק איכותית!)- העם העריכה עצמה מבוצעת בכרטיס מסוג PINNACLE DC10plus, או שתכלס המעבד שוב עושה את כל העבודה, אבל הכרטיס יודע פשוט לדגום את הוידיאו באיכות גבוהה...- באיזה סוג דחיסה להשתמש ? הבנתי לדוגמא שה DC10plus לא יודע לכווץ ב mpeg (אלא רק ב MJPEG, שתופס הרבה מקום) ולכן צריך לעבוד ב MJPEG או AVI...- באיזה רזולוציה / שיטת צבע (YUV/24bit וכו') לדגום את הוידיאו..?זהו בינתיים.. למרות שיש עוד מספיק שאלות.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים - האם בכלל יש טעם לדגום את הוידיאו עם כרטיס טלויזיה פשוט מבוסס bt878, כגון Flyvideo..(כלומר האם הדגימה תיהיה מספיק איכותית!)אל תתקרב לכרטיס הזה ואל תזכיר את השם שלו ואת המילה איכות באותו משפט!! :AR15: :AR15:
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים באמת גם אני רוצה לדעתמה יהיה ההבדל אם אני אעביר וידאו למחשב דרך כרטיס וידאו או דרך כרטיס טלוויזיה (יש לי כרטיס טלוויזיה של FASTCOM) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.