פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים יפה אבל נראה לי קצט קטן כרקע לרזולוציות של היום.... (אני משתמש ב980*1280)
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר יש לי את הטפטים ברזולוציה 1024*1280... פשוט לא רציתי להכביד על הפורום...
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים לפי דעתי הראשון שחור מדי ולא הבנתי למה בשני שמת גם אנווידיה וגם ATI ביחד...השלישי נחמד
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר השלישי זה סתם סקרינשוט של המדיה פלייר נראה לך ? ולא הבנתי למה בשני שמת גם אנווידיה וגם ATI ביחד... סתם... כדי שיהיה מיוחד. השלישי ריק מידי לטעמי. למה אתה מתכוון ריק מדי?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר יש לי אפקט בדיוק כזה במדיה פלייר : אולי, אבל זה לא זה ואם אני לא טועה, התמונות האלה במדיה פלייר, הם ברזולוציה של 640*480...
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים למה אתה מתכוון ריק מדי?אמממ, הוא ריק.אין שם כלום מלבד מספר פסים שעברו עיוות קל.בנוסף (לדעתי) יש בעיה עם הצבעים באופן כללי.התמונה עם רקע שחור וישר הצבע "קופץ" לתכלת הבהיר הזה בלי שום גוונים.בסופו של דבר נראה שיש לתמונה שלושה צבעים. (שחור, לבן ותכלת)
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר בנוסף (לדעתי) יש בעיה עם הצבעים באופן כללי. התמונה עם רקע שחור וישר הצבע "קופץ" לתכלת הבהיר הזה בלי שום גוונים. בסופו של דבר נראה שיש לתמונה שלושה צבעים. (שחור, לבן ותכלת) זה הרעיון של התמונה... היא לא חייבת להכיל את כל הצבעים שבעולם... ויש המון גוונים... שום דבר לא קופץ :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.