פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים הוא לא צריך שום דבר (אפילו לא מצלמה), למה לאזעזל שישלם על 6230i ? מספיק לו נוקיה 3100 וגמרנו.מחזק.יש לי, אחלה מכשיר.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים עדיף את ה6100, עולה החל מ-640 ש"ח. אמין מאד, זמן סוללה ארוך, פשוט, נוח, קל, דק - יופי של מכשיר. http://zap.co.il/model.asp?model_id=371302
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר אני אישית אהבתי את ה3100 יותר לא יודע אם זה נכון אבל אני אוהב את הספיקר שלו יותר משום מה
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים W800I - התיאוריה שלי לצערי כושלת ולאחרונה נראו יותר ויותר "ערסים" אוחזים במכשיר הזה. אני מאוד מקווה שגורל האריקסונים לא כמו הנוקיות והמוטורולת של מיטב אנשי הקבע של צה"ל.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אני אישית אהבתי את ה3100 יותר לא יודע אם זה נכון אבל אני אוהב את הספיקר שלו יותר משום מהבתור אחד שמפרק פלאפונים ומחליף חלקים כל הזמןאתה מודע לזה שלשניהם יש אותם חלקים בדיוק חוץ מה PCB שזה בעצם הפלאפון עצמו שגם הוא בנוי ממש אותו דבר כמעטאז ככה שאין מצב שיש הבדלים בין הספיקריםואגב לשניהם יש רמקול (לא ספיקר) חרא ביותר
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר בתור אחד שמפרק פלאפונים ומחליף חלקים כל הזמן אתה מודע לזה שלשניהם יש אותם חלקים בדיוק חוץ מה PCB שזה בעצם הפלאפון עצמו שגם הוא בנוי ממש אותו דבר כמעט אז ככה שאין מצב שיש הבדלים בין הספיקרים ואגב לשניהם יש רמקול (לא ספיקר) חרא ביותר תיארתי לעצמי שזה יהיה זהה בגלל זה רשמתי "לא יודע למה" מוזר בכל אופן אני מרגיש הבדל משום מה.. לאבא שלי יש אחד כזה וני לא ממש אוהב אותו ביחס ל 3100
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים תמיד יכולים להיות הבדלים קטנים גם בין מכשירים מאותו הדגם, אי אפשר לדרוש שכל מכשיר יפעל בדיוק כמו השני...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר אולי די עם הספאם?חלאס להיות ילדים קטנים(אין מיספור באוף טופיק אז תרגעו)ולרציניים שענו פה:אפשר לראות בפלאפון הזה סרטים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.