פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים היי,חיפשתי זכרונות כאלו, ומצאתי שני סוגים שאני מתלבט ביניהם, לפי הגודל:של 512, בד"כ ב dual. הבעיה היא שבלוח שלי יש רק 3 סלוטים, וזה די בזבוז של מקוםמצד שני ה-1GB תופסים פחות מקום, אבל קצת מפחיד אותי לקנות כ"כ הרבה זיכרון על סטיק אחד.בעצם מה שאני שואל היא מה דעתכם המלומדת?ועוד שאלה שקשורה לנושא:אני מחפש חנויות בחו"ל לקנות מהן כי הבנתי שזה יוצא זול בצורה משמעותית...אז אלא אם הבנתי לא נכון...יש המלצות על חנויות?תודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים איזה מעבד ולוח יש לך? אם אתה קונה סטיק אחד של 1G, אז אין לך דואל! ולמה בזבוז מקום? זה נועד לזיכרונות!
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אם אתה חושש מהמקום תקנה סטיק של 1G..אם אתה מדבר על המערכת שיש לך בחתימה אז זה לא כזה ישפיע הDUAL CANNEL...(ואם יש לך סטיק של 512 כבר תקנה עוד אחד של 512)..1G RAM זה מספיק בהחלט...(ובעתיד תוסיף עוד זיכרון..)..
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר איזה מעבד ולוח יש לך?fכתוב בחתימההכוונה בבזבוז מקום היא שאם בעתיד אני ארצה להוסיף יישאר לי רק סלוט אחד פנוי..אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע בשני סטיקים של 500 מה"צ. תודה על העצות.ולגבי השאלה השנייה- מאילו חנויות כדאי לקנות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ?
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אז בסלוט הזה שישאר לך בעתיד תוסיף עוד סטיק של 1G..(לא צריכה להיות בעיה)...וזה ממש בזבוז ומיותר להחליף תסטיק של ה512 שיש לך עכשיו לאחד עם 500MHZ...תקנה עוד סטיק של 512 DDR 400MHZ וזהו הכי פשוט/משתלם/וזול...וגבי חנויות בחו"ל אני חשוב שעדיף לך לקנות כבר בארץ..(במקרה הזה)....
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אם אתה מדבר על המערכת שיש לך בחתימה אז זה לא כזה ישפיע הDUAL CANNEL...(ואם יש לך סטיק של 512 כבר תקנה עוד אחד של 512).. להזכירך המעבד/לוח שלו הם Socket 754, ולכן הם אינם תומכים ב Dual Channel : וכמו שליאור כבר אמר, ה 500 MHZ זה בשביל אוברקלוק, המהירות שהמעבד "מיועד" לעבוד עליה היא 400 MHZ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.