פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים וואלה דנוור!!! חולה הצ'יפס האגדי!!!! "תוגנים זה סטייל" )))) יש לי את כל הקלטות שלו
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר חברה לאור הביקוש הרב יש לי עוד שאלה פ33ה מי היתה גרלדין רמז זה לא מסרט מצוייר
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים איך קראו לדרדסים האמפיביים עם השנורקל על הראש?היי!!! אני המצאתי שזרבובים הם דרדסים אמפיביים! שים לפחות ;Dולשאלה שלי: איך קראו לכלי רכב של קאנג (המוח בתוך רובוט) בצבי הנינג'ה?רמז: השם מתחיל בשמו של אתר מתחרה לזה. ;D
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים ה "דרדסים האמפיביים" היו הזרבובים יא חתיכת חסר כבוד!!ולגביי השאלה השנייה אני מאמין שאתה מדבר על הטכנודרום...
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים מי זוכר בעל פה את השיר של 'בלי סודות'? להלהלהלהלה...כדור פורח...להלהלהלהלה...לטייל על הירח...להלהלהלהלה...חני נחמיאס...להלהלהלהלהלה...דן שילון בלע בלון(הליום)...להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה פחות או יותר משהו כזה....
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים עם רק תרצה תוכל לטוס גם לירח ולטייל בעולם בכדור-פורח, תוכל לגלות משהו בלי סודות בלי סודות. להלהלה לה לה להלהלהלה...זה כול מה שאני זוכר.מדהים שאני זוכר את זה, ואינ לא זוכר מה למדתי אתמול ;D (חוץ מהבדיחות הגסות שהמורה לאלקטרוניקה מספר ;D)
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים באמת ת'רד נחמד...אממ..איך קראו למכשף מ-"אבירי האור הקסום"?ואיך קראו לילד מ-"כוח ווידאו"?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אין לי מושג, ובנוגע לשאלה השנייה, לא זוכר.מישהו פה ראה פעם Gundam Wing ,DBZ או DBZ GT?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים שאני אבין...יש פה חובבי אנימה??DBZ לא ראיתי, gundam wing מביאים לי מחר...
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים בההה... לא שווה,זה מדובב... מי שלא ראה Gundam Wing לא יודע מה הוא מפסיד... DS Ownz you all עריכה:הנה קצת תמונות איכות לשטוף בהם את העיניים: ועוד אחת:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.