פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים LOL איזה זיכרון !! ;D ;D אני זכרתי שקוראים לו prime ושהוא הופך למשאית. למה פתאום עכשיו נזכרת לשאול על רובוטריקים? : ???
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר יפה מאוד !!!! אבל יותר נכון זה ל סמיטריילר אני רואה שיש לי עסק עם תותח-על !!! אבל השאלה הגדולה היא : מי היה מתחבר אליו ??? עכשיו נראה אותך גבר !!!!! :lol:
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר עלה לי רעיון אז שיניתי את שם התרד והינה שאלה חדשה !!!!לחוש-חש הבלש היתה אחינית שכל הזמן היתה מציקה לו ורודפת אחר זוכרםאבל הנה השאלה :אך קראו לכלב שלה !!!!
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר הודעות בפורום כללי לא נספרות במונה הודעות...1. אני יודע2. למה הנתון הזה חשוב?3. נו מה אתה לא יודע את התשובה !!!
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר אני יודע שמשעמם בלילה, אבל עד כדיי כך?תתקין לינוקס.. יעביר לך את הלילות.לא משעמם לי עד כדי כךחשבתי שיהיה נחמד להזכר בתוכניות האלה
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים הודעות בפורום כללי לא נספרות במונה הודעות...1. אני יודע2. למה הנתון הזה חשוב?רק נחש...
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים Spam?@??@ אממ איך קוראים לצב הסגול בצבי הנינג'ה? איך קוראים להליקופטר המדבר? עם החברה המטוסית שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.