פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים יש לי גרסה beta 0.25 13 והיא לא מראה לי טמפרטורה וכשאני משנה מהירויות באברסט לא רואים שינוי...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני משתמש ב0.24 לא BETA או משהו כזה ואין לי בעיות בינתיים... נסה להשתמש ב0.24 ותיראה אם הבעיה חוזרת, אם חוזרת בדוק במאפיינים של ATI CCC שאין V שמסומן על אופציה בשם Enable ATI Overdrive אה ותוודא שב VIEW אתה במצב ADVANCED[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים לקנות חיישן ?! קצת בעייה... שים עליו מאורר עם חיישן הוא ייתן לך פחות או יותר את הטמפ' הנכונת...
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אני לא רואה את הלשונית של OVER DRIVE אצלי..... יש לי X800GTO2... מותקן אצלך הדרייבר CCC שלהם? זה ראשי תיבות של CATALYST CONTROL CENTER אתה מגיע אליו דרך קליק ימני על שולחן העבודה ולחיצה על מה שכתוב מעל^ אם אתה לא רואה את זה בצורה הזאת אז אתה חייב להתקין את הדרייבר שמגיע עם ה CCC
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מותקן אצלך הדרייבר CCC שלהם? זה ראשי תיבות של CATALYST CONTROL CENTER אתה מגיע אליו דרך קליק ימני על שולחן העבודה ולחיצה על מה שכתוב מעל^אם אתה לא רואה את זה בצורה הזאת אז אתה חייב להתקין את הדרייבר שמגיע עם ה CCCכן, מותקן אצלי CCCאבל אין שם את OVER DRIVE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.