עבור לתוכן

מתלבט בין שני מפרטים ... מה עדיף מבניהם ?! (5000+-)

Featured Replies

פורסם

בקרוב מתכוון לקנות מחשב ובמסגרת התקציב 5000+-ש"ח יש שתי מפרטים שהרכבתי ואני מתלבט מה לקחת :bash: :bash:

אלו לא המפרטים במלואם.

מפרט ראשון:

זכרונות TWINMOS 1024MB DUAL 512*2

קרור מעבד AC FREEZER 64PRO

דיסק קשיח WD 160GB

מארז COMUCASE 6A19

וכרטיס GTO2

או: מפרט שני:

זכרונות ADATA 1024MB DUAL 512*2

קרור מעבד SILENCER 64

דיסק קשיח WD 80G

מארז SANBEAM SAMURAI

וכרטיס 7800GT

*בשני המפרטים ישנו מעבד AMD S-939 3200 ולוח DFI LANPARTY UT-D

חשוב לי לבצע OC למעבד לכן עדיף יותר המפרט הראשון אבל יחד עם זאת אני רוצה לשחק במשחקים לא קלים כמו DOOM3 COD2 QUAKE4 BF2 FEAR

בנוסף יש כאן הדיסק קשיח המצומצם במפרט השני לעומת הדיסק קשיח שכופל אותו במפרט הראשון וגם לא אשכח את 6A19 האיכותי לעומת SANBEAM

השאלה המכריעה:

האם GTO2 יפעיל את המשחקים שציינתי למעלה על רזולוציה 1024*1280 או לפחות 1280*960 חלק ללא שום תקיעות?

אם מדובר בביצוע OC לכרטיס כדי להפעיל את אותם משחקים על הגדרות האלו.. זאת לא בעיה.

מה אתם אומרים איזה מהם לקחת?! ??? ???

פורסם

אני אומר שקודם כל תערוך את הכותרת לאחת אינפורמטיבית, שתכלול את התקציב.

"מה עדיף" היא כותרת שמתאימה גם לפורום בישול עם אהרוני.

עריכה: אין ספק שאת ה 7800GT. אל תשכח שאם תרצה גם לו תוכל לעשות אוברקלוק. ההבדל בין ה COMPUCASE ל SUNBEAM קטן. קנה את ה COMPUCASE בכל מקרה. קח זכרון בסטיק בודד של 1024 כדי שתאפשר שדרוג עתידי.

קרור למעבד, הרדדיסק יותר גדול - קל לשדרוג. כרטיס מסך - הרבה יותר בעייתי.

פורסם

כמובן שהמפרט השני יותר טוב

בגלל הכרטיס המעולה שבו

תיקח ספק חזק שיחזיק את המערכת , כמו:

fsa 400

enermax 420

הם בסביבות 300-400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לשאלה שלי:

האם GTO2 יפעיל את המשחקים שציינתי למעלה על רזולוציה 1024*1280 או לפחות 1280*960 חלק ללא שום תקיעות?

אם מדובר בביצוע OC לכרטיס כדי להפעיל את אותם משחקים על הגדרות האלו.. זאת לא בעיה.

פורסם

כן, הוא יפעיל אותם חלק, אולי לא במקסימום של המקסימום, אבל בהחלט חלק ובהחלט באיכות, לאחר פתיחת צינורות בעלת 100% סיכויי הצלחה,מובטח, תגיע לביצועים של X850XTPE שהוא כרטיס High End ולא יורד המון בביצועים מ7800GT, כך שתוכל להריץ את כל המשחקים האלה על סטנדרטים גבוהים ביותר, אם לא הכי גבוהים שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים