פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים שלום לכולם קוראים לי טל ואני הפרש החדש היום צעיר פעור שרק הגיע היום! אשמח לקבל הזמנה ל TORRENTLEACH גם לפרטי זה יהיה טוב תעשו מצווה אני כבר בן 32 עם ילד! בתודה מראש טל! zatal9@gmail.com
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים שלום לכולם קוראים לי טל ואני הפרש החדש היום צעיר פעור שרק הגיע היום! אשמח לקבל הזמנה ל TORRENTLEACH גם לפרטי זה יהיה טוב תעשו מצווה אני כבר בן 32 עם ילד! בתודה מראש טל! zatal9@gmail.com :lol: אז זה אמור לתת לך פריוילגיות מסויימות? יש חוקים אח שלי...
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אם כבר פתחת דיון ברוך הבא, במקום לדבר על דברים לא חוקים (כן , יש תר'ד בשם "חוקי פורום) דבר על דברים חוקיים ותביא תמונות זה שלי: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אם כבר פתחת דיון ברוך הבא, במקום לדבר על דברים לא חוקים (כן , יש תר'ד בשם "חוקי פורום) דבר על דברים חוקיים ותביא תמונות זה שלי: איזה פשושון בן כמה?
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אם כבר פתחת דיון ברוך הבא, במקום לדבר על דברים לא חוקים (כן , יש תר'ד בשם "חוקי פורום) דבר על דברים חוקיים ותביא תמונות זה שלי: פעוט נוהג זה חוקי? לא ידעתי...
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים נתתי לו רישיון זמני ומותר לו רק בספארי.. הוא עבר טסט ראשון או שני? בכל מקרה, הדיון הזה לא חוקי! ד.א לי יש הרבה הזמנות ל TL אבל אני מחלק רק למי שמבקש בפרטי ורק למי שלא ניובי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.