פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים עוד מגיל ממש קטן(גיל כיתה א' בערך) הכרתי אותו ומתי שהייתי בא לבקר את אבא שלי הייתי משחק איתו וב15.2.06 הוא תלה את עצמו.זה מה ששמעתי מאבא שלי ובדקתי באינטרנט אם כתבו על זה משהו ולא מצאתי כלוםהוא תלה את עצמו (אני עדין לא יודע את הסיבה) באותו בוקר ואבא שלי שמע על כך בצהורים המקרה קרה בקיבוץ עין חרוד מאוחד אז מי שישמע משהו על כך אני מבקש שתודיעו לי בבקשה זה מאוד חשוב לי
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים משתתף בצערך, תהיה חזק.אני מציע לך להתקשר להורים שלו ולברר, נראית לי האפשרות הטובה ביותר.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים משתתף בצערך, תהיה חזק.אני מציע לך להתקשר להורים שלו ולברר, נראית לי האפשרות הטובה ביותר.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים משתתף בצערך ובצער המשפחה, אבל לצערי אני לא חושב שתשמע על זה משהו בתקשורת, לא מזמן אצלנו בישוב גם כן מישהי התאבדה, ולא אמרו על זה כלום בתקשורת, לדעתי ברוב המקרים זה לא ממש מפורסם...עריכה: אני לא חושב שלהתקשר זה צעד חכם, הם בטח בשבעה... לך תנחם אותם ותראה אם אתה יכול לגלות קצת יותר פרטים...
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר קוראים לו עופרי בן אליהו.ואני גם חושב שלא יהיה על זה משהו.. אני אני כמעט בטוח שבעיתון המקומי של הקיבוץ יהיה כתוב.תודה לכולם שניסתם לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.